Mainos

Näky kylpyhuoneessa raivostutti: Mies syyttää lankoaan joulun pilaamisesta

Miten päin sinä ripustat vessapaperirullan? Saatat luulla, ettei vastauksella ole väliä, mutta jos mielipiteesi eroaa massojen mielipiteestä, saatat huomaamattasi suututtaa jonkun lähipiiristäsi.

Jos yleinen suositus on se, ettei sukujoulua kannata pilata puhumalla uskonnosta, politiikasta tai eriävästä musiikkimausta, ei sitä ilmeisesti kannata pilata epäasianmukaisella vessapaperin käytölläkään. Sen todisti eräs Reddit-sivuston käyttäjä, joka närkästyi kovin lankonsa tavasta ripustaa vessapaperirulla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä."

"Joulu pilalla langon käyttökelvottomien kylpyhuonepalvelujen vuoksi", mies kuulutti Imgur-kuvapalveluun lisäämällään kuvalla, jossa vessapaperirulla on ripustettu monen mielestä väärällä tavalla niin, että vessapaperirullan pää tulee esiin rullan alta.

Olipa suuttumuksen aihe kuinka turha hyvänsä, luultavasti leikkimieliseksi tarkoitettu kuva aiheutti kuitenkin kiivasta keskustelua, ja sitä on katsottu jo yli 42 000 kertaa. Eräs kommentoija nosti esiin hygieniasyyt ja perusteli miehen suuttumusta aiheelliseksi huomauttamalla, että kuvan osoittamalla tavalla ripustettuna vessapaperia kurottaessasi saatat osua myös seinään. Jos paperi kulkisi rullan yli, tulisit koskeneeksi vain ja ainoastaan vessapaperiin, kommentoija toteaa.

"Minua kidutetaan tällä samalla tilanteella kotonamme juuri nyt. Tekikö aviomieheni sen?" kyseli toinen kommentoija.

Osa Reddit-sivuston käyttäjistä kutsui miehen viettämään joulua luokseen, ja kutsuipa joku lankomiestä barbaariksikin.

Suomalaisilla selvä kanta ikuisuuskysymykseen

Myös MTV:n Facebookissa tiedusteltiin suuren yleisön mielipidettä tähän ikuisuuskysymykseen. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suurin osa vastanneista oli nettivalittajan puolella, sillä reilun 33 000 vastaajan joukosta yli 32 000 kannatti vasemmanpuoleista tapaa ripustaa rulla – eli niin, että paperin pää tulee rullan yli.

Vessapaperirullan asettelu on aiheuttanut kiistaa jo vuosikymmeniä, vaikka eräs 1800-luvun lopulta peräisin oleva kuva vessapaperirullan patentista on monen mielestä laittanut pisteen kiistalle. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Mirror

***

2:16

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.