Naistenmies-Nygård onkin herkkä romantikko

Rääväsuun puheet ja kaksimieliset laulut yhdistettynä härskiin lavashow'hun on luonut monelle mielikuvan miehestä, joka vaihtaa naisia kuin alushousuja. Totuus taitaakin olla aivan toinen.

Petri Nygård taiteilijanimellä esiintyvä Petri Laurila ei ole enää mikään pojan koltiainen, sillä ikää on mittarissa jo 37 vuotta. Vuonna 2000 kyseisellä nimellä taitelijanuran aloittanut muusikko on noussut vuosien aikana yhdeksi Suomen suosituimmista artisteista, jonka keikkapaikat ovat täynnä väkeä.

Muusikon kappaleet ovat täynnä navanalustekstejä, joten moni voisi kuvitella Nygårdin olevan naistenmies vailla vertaa. Mies itse ei kuitenkaan tunnustaudu naismagneetiksi, vaikka hänelle sellainen titteli onkin annettu.

– Se on monisäikeinen juttu. En halua ajatella asiaa noin. Ei se ole noin mustavalkoinen juttu. Itse ajattelen asian niin, että naiset ovat niitä magneetteja jotka vetävät miehiä puoleensa. Totta kai jokainen haluaa olla himottu, haluttu ja rakastettu, Nygård muistuttaa.

Sinkkuna viihtyvä Nygård olisi varmasti monen naisen listalla unelmien poikaystäväksi, mutta tämä mies ei kuitenkaan suhtaudu rakkauteen ja seurusteluun kevyesti.

– Olen ollut rakastunut monta kertaa, tiedän miltä se tuntuu. Olen kuitenkin enemmän sellainen kaikki tai ei mitään -tyyppi. Haluan tehdä kunnolla jokaisen asian mihin lähden. En halua nyt suhteeseen, koska en pysty antamaan sille kaikkeani, muusikko paljastaa.

Ahkerasti keikkailevan miehen mielipiteeseen on vaikuttanut muusikkoystävien parisuhteiden seuraaminen lähietäisyydeltä. Muusikon uran ja seurustelusuhteen yhdistäminen ei ole helppoa.

– Haluan keskittyä nyt musiikkiin ja uraan, enkä sotkea siihen nyt mitään uutta. Niin ura kuin rakkaus ovat mulle tärkeitä asioita ja nyt olen siinä tilanteessa, että kumpikin söisivät toisiaan. Ei tähän elämään voi sotkea nyt ketään muuta, se ei olisi oikein sitä toista kohtaan. Onko se tylsää? Nygård kysyy.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat