Naisten mies Amin Asikainen ei aina ymmärrä naisia

Naisten mies -sarjassa tavataan hurmaavia miehiä ja kuullaan suoraan miesten suusta, miksi naiset ovat niin valtavan ihania! Tällä kertaa Helmen lukijoille ajatuksiaan naisista kertoi alkuvuodesta uransa ammattilaisnyrkkeilijänä päättänyt Amin Asikainen.

MTV3:n alkuvuodesta starttaavaa Mestareiden mestari -uutuussarjaa tähdittävä nyrkkeilyn ammattilaisten keskisarjan Euroopan mestari Amin Asikainen arvostaa arjessa käytännön asioita. Mies ei pidä itseään romantikkona, mutta pyrkii tunnustamaan rakkautensa tuoreelle vaimolleen, Nilüfer Syvämerelle päivittäin.

Mikä tekee naisista ihania?

– Yleinen huolenpito. Huomaavaisuus ja se, että koti pidetään järjestyksessä. Minulle on tärkeää, että kotona on hyvää ruokaa ja siistiä. Arvostan myös sitä, että vaimo odottaa kotona kun mies tulee töistä.

Ketä naista ihailet?

– Omaa vaimoani tietenkin.

Mikä on kauneinta, mitä naiselle voi sanoa?

– Joka päivä pitäisi sanoa, että 'minä rakastan sinua'.

Mitä et ymmärrä naisissa?

– Miksi kaiken pitää tapahtua niin nopeasti?

– Jos nainen pyytää esimerkiksi siirtämään laatikon ja siihen vastaa, että teen sen kun olen syönyt, niin sekään ei riitä. Kaiken pitäisi naisten mielestä tapahtua heti.

Jos saisit olla nainen yhden päivän ajan – mitä tekisit?

– Laittaisin itseni kauniiksi ja lähtisin jonkun ystävättäreni kanssa ulos syömään hyvin ja tanssimaan. Minä siis hemmottelisin itseäni.

Mikä on romanttisin tekosi?

– En ole kovin romanttinen. Olen kuitenkin tilannut kukkia vaimoni työpaikalle yllätyksenä.

Mikä on paras iskurepliikkisi?

– Tietenkin pitää vähän ylistää naista, mutta ei liikaa, eikä liian lipevästi. Olisi hyvä sanoa joku huomaavainen sana, vaikka pukeutumisesta tai yleisilmeestä. On myös tärkeää esitellä itsensä reilusti ja vilpittömästi, eikä käyttää ylisanoja.

Mitä terveisiä lähetät Helmen ihanille naislukijoille?

– Olkaa omia itsejänne kun lähestytte miestä, älkääkä yrittäkö mitään enempää, kuin mitä oikeasti olette!

MTV3/Helmi

Teksti: Heli Kuitunen

Kuva: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja