Näistä merkeistä tiedät miehen flirttailevan kanssasi

Miehistä ei aina ota selvää, mutta on kuitenkin 10 selkeää merkkiä, joiden avulla voi tietää miehen flirttailevan kanssasi.

Seuraavalla kerralla, kun mies katsoo sinua syvälle silmiin tai hän matkii sinun eleitäsi, niin tiedät hänen flirttailevan kanssasi. Lue 10 ilmiselvää merkkiä.

1. Hymy

Jos mies hymyilee herttaisesti katsoessaan sinua tai hymyilee katsoessaan sinua silmiin, niin tiedät hänen flirttailevan.

2. Punastuminen

Nouseeko hänen poskilleen pieni puna, kun hän keskustelee kanssasi? Tämä merkitsee sitä, että hän on ehdottomasti kiinnostunut sinusta ja takuulla yrittää myös hieman flirttailla.

3. Katsekontakti

Katsekontakti on yksi selkeimmistä merkeistä, kun on kyse flirttailusta. On kuitenkin tärkeää huomioida, kuinka kauan hän sinua katsoo. Jos katsekontakti kestää vain vähän aikaa, niin sitten hän ei välttämättä flirttaile, mutta pitkät katseet osoittavat miehen flirttailevan.

4. Matkii eleitä

Joskus miehet matkivat naisten eleitä aivan huomaamattaan. Eleiden matkiminen on selkeä merkki siitä, että hän flirttailee kanssasi. On nimittäin normaalia matkia rakkaimpansa tai ihastuksensa eleitä.

5. Hän kallistaa päätään

Kannattaa kiinnittää huomiota miehen tapaa kallistaa päätä, sillä jos hän kallistaa päätään sinua kohti, niin hän kuuntelee sinua kiinnostuneena ja innostuneena.

6. Kädet lantiolla

Jos mies pitää käsiään lantiolla tai esimerkiksi peukaloitaan vyönsoljella, niin hän on kiinnostunut sinusta. Mies yrittää nimittäin esittää itsevarmaa.

7. Kosketus

Hipaiseeko mies sinua aina mennessään ohi tai keskustellessaan kanssasi? Tämä on ilmiselvä merkki siitä, että mies flirttailee kanssasi. Hän saattaa jopa keksiä jotain syitä koskettaa sinua hellästi, koska hänen on hankala pitää näppinsä erosta sinusta.

8. Laajentuneet pupillit

Kun olemme kiinnostuneita muista, niin pupillimme laajentuvat. Tämä onkin yksi selkeimmistä merkeistä, joka osoittaa miehen olevan sinusta kiinnostunut. Pupillit taas ovat todella pienikokoiset, jos keskustelemme sellaisen henkilön kanssa, josta emme pidä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kirkkaassa valossa pupilli pienenee ja pimeässä taas laajenee.

9. Kohonneet kulmakarvat

Miehen silmät ovat sepposen selällään ja hänen kulmakarvansa ovat hieman kohotettuna, jos hän yrittää flirttailla kanssasi.

10. Hän nytkähtelee

Mies saattaa nytkähdellä hieman, jos häntä jännittää seurassasi.

Lähde: Womanitely

Lue myös:

    Uusimmat