Näistä asioista pelataan Mestarien liigassa keskiviikkona – neljällä joukkueella mahdollisuus varmistaa jatkopaikka

Ajaxilla, Bayernilla, Manchester Citylla ja Juventuksella on keskiviikkona mahdollisuus varmistaa paikka 16 parhaan joukossa.

MAINOS

Mestarien liigan ottelut suorina lähetyksinä C Moressa ja suoratoistopalvelussa

C Moren sivulle pääset tästä

Artikkelin videossa C Moren asiantuntijoiden keskustelua Real Madridin tilanteesta.

E-lohko

Ajax on E-lohkon kärjessä yhdessä Bayern Munchenin kanssa. Hollantilaiset etenevät tänään jatkoon vierasvoitolla Benficasta. Munchenin jatkopaikka varmistuu niin ikään voitolla AEK:sta jos Ajax kaataa samaan aikaan Benfican.

Benfican jatkoonpääsy vaatii puolestaan voittoa Ajaxista ja Bayernin kompurointia AEK:n kanssa. Kreikkalaiset ovat jo käytännössä ulkona, sillä heidän olisi voitettava Bayern ja Ajaxin samalla hävittävä Benficalle.

F-lohko

Manchester City johtaa lohkoa F kuudella pisteellä ja se nähdään pudotuspeleissä, jos se voittaa keskiviikkoiltana Shakhtarin ja Hoffenheim häviää samaan aikaan vieraissa Lyonille. Hoffenheimin tie taas nousee pystyyn, jos se ei voita Lyonia ja City lyö Shakhtarin.

G-lohko

Real Madridin, Roman ja CSKA Moskovan välillä riittää vielä jatkopaikoista pelattavaa, mutta tsekkiläisen Victoria Plzenin jatkohaaveet voivat murentua tänään tappiolla Real Madridille ja AS Roman voitolla.

H-lohko

Juventus varmistaa jatkopaikan välttämällä tappion. Voitolla varmistuisi lisäksi myös lohkovoitto. Manchester United, Valencia ja Young Boys pelaavat taistelevat yhä myös jatkopaikoista.

Lue myös:

    Uusimmat