Naiset paljastavat nuoruutensa salaisuuden: Inna lenkkeilee alasti pakkasessa, Liu joogaa bikineissä lumihangessa

7:00

Inna ja Liu luottavat pakkasen voimaan nuoruutensa säilyttämisessä.

Näin 93-vuotias Erkki pulahtaa avantoon! Katso ylläoleva video!

Talviset säät näyttävät jatkuvan Suomessa vielä hetken aikaa. Vaikka suurinta osaa ihmisistä houkuttelisikin vain kaivautua peiton alle, eräs ukrainalainen nainen suosittelee suuntaamaan ulos kylmään ilmaan – ilman vaatteita.

32-vuotias Inna Vladimirskaya kertoo Yahoo Lifestyle-sivuston mukaan, että jokaviikkoiset avantouinnit Dnepr-joessa Kiovassa ovat hänen nuoruutensa salaisuus. Viimeisen yhdeksän vuoden aikana viikonloppuisin, aina sään ollessa kohdillaan eli pakkasrajan alapuolella, Inna on suunnannut alasti ensin juoksulenkille ja sitten uinnille kylmään veteen.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Innan mukaan hänen kylmäharjoittelunsa auttaa taistelemaan lihaskipuja vastaan ja säilyttää ihon kirkkaana, sillä hapenotto lisääntyy.

– Kylmään veteen uppoutuminen saa verenkierron kiihtymään sisäelimiin aktivoiden verenkiertoa, joka saa rasvan palamaan ja parantaa lihasten vireyttä, hän selittää Daily Mailille.

– Mursu näyttää nuoremmalta, kuin sen oikea ikä on, koska se viettää niin paljon aikaa kylmässä vedessä. Ihmiset voivat saada samat hyödyt, jos he ovat valmiita tekemään kovasti töitä, Inna sanoo.

Myös kiinalainen viisikymppinen uskoo pakkasen voimaan

Ukrainalaisnainen ei ole kuitenkaan ainoa, joka on vannonut medioille pakkasen nuorentavista vaikutuksista. Medium-julkaisun mukaan samaa on sanonut kiinalainen 50-vuotias äiti ja fitness-intoilija Liu Yelin, joka kertoo kylmässä urheilun voi auttaa välttämään ikääntymistä.

Liu kertoo urheilevansa tuntien ajan joka päivä. Talvella hän joogaa lumihangessa ja ui jäävedessä.

Naisen kuvia katsoessa ei totisesti uskoisi hänen olevan 50-vuotias. Lisää kuvia Luista voit katsoa Medium-sivustolta täältä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.