Naiset likaisempia kuin miehet? Näin usein lakanoita vaihdetaan: ”Yllättävää”

0:42

Tuore selvitys paljastaa, että miehet ovat naisia puhtoisempia makuuhuoneen puolella – kirjaimellisesti.

Yllä olevalla videolla esitellään vinkki paidan viikkaukseen.

Tuore selvitys paljastaa kenties yllättävänkin asia miesten ja naisten välisestä erosta makuuhuoneessa. 

Muun muassa patjoja valmistavan ErgoFlexin kyselystä kävi nimittäin ilmi, että miehet vaihtavat lakanansa puhtaisiin naisia useammin. Kyselyyn osallistui 2000 ihmistä.

Selvisi, että siinä missä miehet pesevät lakanansa parin viikon välein, naiset vaivautuvat pesupuuhiin vain kerran kuussa.

Vaikka lakanat eivät puhtaimmasta päästä olekaan, 61 prosenttia naisvastaajista sanoi nukkuvansa mieluiten alasti. Vain 39 prosenttia miehistä sanoi samaa.

"Yllättävää"

Myös pyjaman pesussa miehet voittivat naiset hygieniallaan. Miehet laittoivat yöpuvun pesuun kolmen käyttökerran jälkeen, kun naiset pesivät omansa viiden käyttökerran jälkeen.

– Meistä oli yllättävää, että miehet vaikuttivat paljon hygieenisimmiltä, mitä tuli heidän sänkyynsä, kuin naiset, etenkin, kun vertaa vanhoihin tilastoihin, ErgoFlexin edustaja totesi.

Kuinka usein lakanat sitten tulisi vaihtaa? ErgoFlexin asiantuntijat suosittelevat lakanoiden vaihtoa vähintään muutaman viikon välein, etenkin kuumalla säällä, mutta ihanteellisin väli olisi kerran viikossa. Myös mikrobiologi Philip Tierno on suositellut samaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja