Naiset kertovat: Suomalainen mies – näin rasittavaa kanssasi on asua!

Koti-osio kysyi aikaisemmin miehiltä, millaista on asua naisen kanssa. Tulokset eivät olleet kovinkaan mairittelevia, mutta ei elämä näytä niin ruusuiselta miehenkään rinnalla. Lue, mitä naiset ajattelevat elämästään suomalaisen miehen rinnalla.

Hieman yli puolet, 54,8 prosenttia naisvastaajia kertoi Kodin kyselyssä, että miehen rinnalla on mukava elää. Noin 21 prosenttia totesi sen olevan kamalaa – sukat ovat pöydällä ja mies sohvalla.

– Koti pysyy siistimpänä ilman laiskaa miestä! Mies jättää tavaransa levälleen, mies ei koskaan siivoa, mies ei koskaan tee ruokaa, mies ei ikinä pese pyykkiä ja listaa voi jatkaa loputtomiin. Mies vaan loisii meidän yhteisessä kodissa. Olen vihainen ja katkera, nimimerkki Oivoi kirjoittaa.

– Välillä tuntu että rakas mieheni on kuin jättivauva! Päällysvaatteet körössä olkkarin ovella että ne saa nopeesti päälle kun tulloo tupakki-aika, ruokakipot olkkarin pöydällä, muruja lattialla, roskia pöydillä. Joudun jopa joskus muistuttamaan häntä että eikö olisi jo aika käydä pesullakin välillä, tai ainakin vaihtaa puhtaat alusvaatteet, nimimerkki Melinda kirjoittaa.

– En enää piittaa sotkuista, olen sopeutunut elämään luovassa kaaoksessa. Tennissukat kirjahyllyssä, kalsarit ruokapöydällä - ihan sama. Ei huvita enää siivota, kun siisteys tuhotaan hetkessä piittaamattomalla käytöksellä. Meillä ei silitetä, renkaat vaihdetaan yhdessä, lumityöt tekee kuka ehtii ja nurmikon leikkaa poika. Yleensä ukolle iskee siivouspaniikki siinä vaiheessa, kun on vieraita tulossa. Minä en tuollaisista piittaa, eikä stressi iske. Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa, kommentoi nimimerkki Rento-Regina.

– Mies jos on tyhjentänyt vaikka tiskikoneen ihan oma-aloitteisesti,niin se pitäs aina huomata ja olla kiitollinen,ja aina pitäs olla mukana hänen tekemisissään,puita pilkkomassa ym,tai muuten on kauheet jäkätykset,mut hän pystyy kyllä makaamaan sohvalla kun siivoan kämppää ympäriinsä, toteaa nimimerkki Savo 32v.

Yli puolet kyselyyn vastanneista naisista on kuitenkin onnellinen ja tyytyväinen elämäänsä miehensä rinnalla.

– Mies tekee enemmän töitä, maksaa enemmän lasuja, auton ja ruuat. Minä puolestaan yritän pitää huushollin kunnossa ja tehä ruuat ym. Mutta silti mies on niin ihana että siivoaa, pesee pyykit ja laittaa ruokaa ja antaa mun välillä levähtää. Sotkuista mun on turha valittaa koska olen ite meidän perheen sottapytty, joten ei auta ku katsoa peiliin. Jos jostain täytyy valittaa niin se on pleikkari ja sen pelaaminen!, nimimerkki Caz kirjoittaa.

– Mies on taitava ja luova, tekee kodissa pieniä ja persoonallisia uudistuksia. Laittaa hyvää ruokaa ja siivoaakin, omalla tavallaan. Parasta on kuitenkin se lämpö, jonka mies antaa. Olemme molemmat esteetikkoja, mutta kodin ei tarvitse olla viimeisen päälle sisustettu, vaan kodikas kaikille: minulle, miehelle ja lapselle, nimimerkki Ruusu toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja