Naiset käsikirjoittavat Dome Karukosken elokuvaa: Halauksemme tuntui siltä kuin olisimme päässeet kotiin

AVAn sivuilla julkaistaan parhaita paloja tarinoista, joita naiset ovat kertoneet Dome Karukosken ohjaamaa Valtatie 13 -elokuvaa varten.

Valtatie 13 -elokuva on lyhytelokuva, joka kertoo suomalaisista naisista ja heidän matkastaan. Tuon matkan varrella on kerrottu jo tarinoita, joista ei suuria tunteita puutu.

Valtatie 13 -lyhytelokuvan käsikirjoitukseen voi osallistua kuka tahansa. Kertomukset voivat päästä mukaan elokuvaan.

"Halauksemme tuntuu kummastakin siltä kuin olisimme päässeet kotiin"

On kaunis elokuinen perjantai. Tankkaan autoni matkalla lavatansseihin. Viereeni ajaa auto, josta nousee ihan mukavan näköinen mies. Katseemme kohtaavat ja alamme juttelemaan siinä tankatessa. Juttua riittää, kuin olisimme vanhat tuttavat. Tankkauksen päätteeksi toivotamme mukavaa syksyä toisillemme. Hymyillen lähdemme kumpikin tahoillemme.

Jään miettimään tapaamistamme, mutta pian jo puhelimeni soi. Soittaja esittelee itsensä tankkaajatuttavaksi. Hän on hankkinut autoni rekkarin perusteella numeroni ja pyytää minua kahville viikon päästä – suostun.

Seuraavan viikon aikana puhumme joka päivä useasti puhelimessa ja perjantaina tapaamme. Halauksemme tuntuu kummastakin siltä, kuin olisimme päässeet kotiin.

Siitä alkoi huikea rakkaustarinamme joka monista vaikeuksista huolimatta jatkuu ja voi hyvin edelleen. Vielä neljän vuoden jälkeen ensimmäisestä tapaamisesta saa hän huulilleni hymyn ja hänen sylissään olen turvassa.

Leena

Tarinasi voi päästä elokuvaan!

Haluamme kuulla kokemuksista, jotka ovat tehneet sinut onnelliseksi. Ne voivat olla koskettavia selviytymistarinoita, villejä rakkauskertomuksia, hulluttelua ja hölmöilyä tai elämän käännekohtia.

Haluamme myös sinut mukaan käsikirjoittamaan, joten kerro oma tarinasi tai esittele meille ystäväsi, jolla on kiinnostava juttu jaettavana. Kertomuksesi voi päästä mukaan elokuvaan.

Kuvat: Shutterstock

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja