Mainos

Naisen peppukuvat hullaannuttivat nettikansan – "mieheni on ollut todella kannustava"

Vitsistä liikkeelle lähtenyt kuvasarja on saanut huikean vastaanoton myös suuremman yleisön keskuudessa.

Nimettömänä pysyttelevän naisen Cheeky Exploits-sivustosta on tullut odotettua suurempi ilmiö. Todella paljon suurempi. Nyt tämä maailmanlaajuisesti tunnettu Instagram-sivusto lähti liikkeelle sisäpiirin vitsistä. 

– En todellakaan koskaan uskonut saavani näin paljoa seuraajia. Se alkoi puolisoni ja kavereideni kesken heitetystä poskettomasta vitsistä. Kesti kahdeksan kuukautta saada tuhat seuraajaa, ja aluksi suurin osa heistä oli ystäviäni. Sitten media huomasi sen ja asiat alkoivat mennä hulluksi!

Sen jälkeen kun naisen kuvat nousivat suuren yleisön tietoisuuteen, hänen viestiboxiinsa on putkahtanut peppukuvia ympäri maailmaa. Vaikka nainen on julkaissut niistä suuren osan, vielä tuhannet kuvat odottavat läpikäymistä. Siinä on naisen mukaan kovempi homma kuin voisi etukäteen uskoa.

"Kaikki takapuolet ovat minulle kauniita"

Naisen esimerkin ansiosta lukuisat ihmiset ovat intoutuneet ottamaan kuvia paljaista takapuolistaan mitä erikoisimmissa paikoissa aina vedenalaisista maailmoista vuorten huipuille ja kuuluisiin maamerkkeihin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Laitoin tilin pystyyn sen jälkeen, kun ystäväni näytti minulle toisen tilin, jossa mies otti itsestään alastonkuvia itsestään ympäri maailmaa, nainen kertoo tilin synnystä.

Nainen toivoo, että hänen otoksensa viestittäisivät ihmisille positiivista mielikuvaa vapaudesta ja hyvästä itsetunnosta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kaikki takapuolet ovat minulle kauniita ja kaikki takapuolet ovat myös hauskoja! Minun mieheni on ollut todella kannustava ja toimii valokuvaajanani. Hän rakastaa sitä ja auttaa minua aina pääsemään yli estoistani.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: TheSun

***

1:46

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.