Mainos

Naisen pakaraimplantit epäonnistuivat pahemman kerran – "Tämä on väärin"

Yhdysvaltalaisessa tosi-tv-ohjelmassa nähtiin tiistaina kauhutarina siitä, kuinka paljon kipua ja tuskaa väärin asennetut implantit voivat aiheuttaa.

Botched -nimisessä ohjelmassa kirurgi Terry Dubrow ja tohtori Paul Nassirf järkyttyvät Misty-nimisen naisen esitellessään heille paljon ongelmia aiheuttaneita pakaraimplanttejaan. Implantit on asennettu naisen takapuoleen niin löysästi, että lääkärit pystyvät laittamaan kätensä niiden alle. 

Asiantuntijoiden mukaan implanttien poisto on naisen terveyden kannalta paras vaihtoehto, vaikka silläkin on olemassa omat ikävät seurauksensa. 

Pakaraimplanteista olemassa hyvin vähän tietoa

Asiantuntijat ovat ohjelmassa erityisen huolissaan naisen oikean pakaran implantista, joka liikkuu vaarallisesti hänen ihonsa alla. Implantti on kiinnitetty virheellisesti hänen pakaransa ihon alle, minkä seurauksena implantti pääsee liikkumaan ja se voi jopa kääntyä ympäri liikkeen vaikutuksesta.

– Implantti on kiinnitetty samalla tavalla kuin rintaimplantti, eli lihaksen päälle. Tämä on väärin! Dubrow toteaa.

Myös vasemman pakaran implantti on aiheuttanut naiselle huolta, sillä pakara on luonnottoman korkealla ja sen iho on arpeutunut suurelta alueelta.

– Pakaraimplantit eivät ole kovin yleinen toimenpide, eikä siihen ole oppikirjoja. Siitä ei ole artikkeleita. On olemassa hyvin vähän tietoa siitä, mitä ongelmia pakaraimplantit voivat aiheuttaa.

Implanttien poistosta ikäviä seurauksia

Lääkärien mukaan implantit tulisi poistaa mahdollisimman pian. Mistyn on myöskään turha haaveilla uusista implanteista, sillä epäonnistunut operaatio on aiheuttanut vaurioita hänen pakaransa ihoon ja lihakseen.  

– Olen taistellut saadakseni nämä implantit ja olen valmis pitämään ne mahdollisimman pitkään. Mutta tiedän, että poistaminen on paras keino eliminoida kipu. Jos implantit täytyy poistaa, minun on sanottava vain hyvästit, Misty toteaa.

Naisen täytyy hyväksyä myös se, että takapuoleen jää suuria arpia ja iho jää todennäköisesti roikkumaan implanttien poiston seurauksena. 

Video: Muistathan, että auringon ottamisellakin voi olla ikäviä seurauksia? 

2:53

Lähde: Dailymail 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.