Naiselle käsilaukku on eniten mielihyvää tuottava ostos

Tutkimuksen mukaan nainen saa eniten mielihyvä kun saa tuhlata rahansa käsilaukkuun. Jopa pari kenkiä jäi käsilaukulle kakkoseksi. Huolimatta ostelun riemusta, naiset ovat oppineet säästämään ja suunnittelemaan ennen kuin tuhlaavat palkkansa.

Monelle naiselle käsilaukku on tärkein esine ja asuste. Käsilaukku on myös usein se kaikista kallein ostos listalla.

Saveme4later.comin teetti tutkimuksen, missä naisia pyydettiin luettelemaan eniten mielihyvää tuottavat ostoksensa. Tutkimukseen osallistui 2000 naista ja tulokset olivat hyvin selkeitä.

Neljäsosa naisista vastasi, että he saivat eniten mielihyvää uuden käsilaukun ostamisesta. Seuraavina listalla olivat kengät ja kesämekko.

Tulokset käyvät järkeen, sillä käsilaukku on asuste mitä nainen käyttää eniten. Täydellisen käsilaukun löytäminen ei ole helppo homma, mutta ilo on suuri kun sellainen vihdoin löytyy.

– Jokainen tietää kuinka paljon naiset rakastavat shoppailua. Olikin mielenkiintoista tutkia, mitkä ostokset saivat naisen onnen kukkuloille, kertoo Dermot Dennehy, yksi tutkimuksen teettäjistä.

Säästämistä ja suunnitelmallisuutta

81 prosenttia naisista kertoi olevansa tarkempi rahojensa kanssa kuin vielä viisi vuotta sitten. Tästä johtuen on suurempi todennäköisyys, että nainen saa vieläkin enemmän mielihyvää kun hän ostaa itselleen jotain uutta.

Sen sijaan, että naiset tuhlailisivat rahojaan impulsiivisesti, monet miettivät tarkkaan ennen kuin he tekevät ostopäätöksen.

Suurin osa naisista myös kertoi säästävänsä ja suunnittelevansa ostoksen tekoa etukäteen, mikä tekee ostokokemuksesta vieläkin mieluisamman.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja