Näinkö helppoa on olla onnellinen? Kolme vinkkiä masentuneelle naiselle

Miten tulla onnellisemmaksi? Masennuksesta itse selvinnyt nainen vinkkaa kolme helppoa vinkkiä, joilla voit parantaa oloasi.

Self help -oppaan kirjoittanut Gala Darling uskoo, että naisten keskuudessa on valloillaan itseinhon aalto, joka ei ota laantuakseen.

32-vuotias nainen tietää mistä puhuu, sillä hän on rämpinyt saman suon läpi: hän kärsi masennuksesta sekä syömishäiriöstä. Nyt hän opettelee osoittamaan ”radikaalia rakkautta” itseään kohtaan: nainen kertookin, että pelkkä ajattelutavan muuttaminen on auttanut häntä ylittämään nämä vaikeudet. 

Hän uskoo, että onnellisempi elämänasenne vaikuttaa myös siihen, miten naiset näkevät itsensä. Tässä hänen kolme vinkkiään siihen, miten tulla onnellisemmaksi:

1. Ole kiitollinen!

Ensimmäinen vinkki onnellisempaan arkeen on tulla tietoiseksi siitä, mistä kaikesta elämässään voikaan olla kiitollinen. Tämän ajatteleminen päivittäin muuttaa omaa asennetta huomattavasti.

– Kun olemme kiitollisia siitä, mitä meillä on, emme vertaile itseämme muihin niin paljon. Se kuulostaa hyvinkin simppeliltä, mutta se todella muuttaa tapaa, miten näet maailman, Darling kuvailee.


2. Pidä huolta itsestäsi

Anna itsellesi aikaa ja tee asioita, joista todella nautit. Se, mitä tunnet nyt, on ennakkoa siitä, mitä tulet tuntemaan tulevaisuudessa. Toisin sanoen, jos tunnet olosi huonoksi, tee mitä tahansa, mikä saa sinut tuntemaan olosi hyväksi: oli se sitten suklaan ostamista, tekstaamista ystävillesi, mitä tahansa.


3. Kirjoita tunteesi ylös 

Kirjoita ylös kaikki kehut, joita saat yhden vuoden aikana – olivat ne pieniä tai suuria. Ihmisillä on taipumus muistaa ainoastaan negatiiviset kommentit, positiiviset huuhtoutuvat nopeasti pois mielestä.

Kun sinulla on huono päivä, lue läpi positiiviset kommentit, joita olet saanut. Olosi kohenee varmasti.

Muista, ettei kaikki ole aina sitä, miltä näyttää:

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja