Nainen tunnusti kakanneensa housuunsa aikuisiällä – hämmästyttävän moni jakoi saman kokemuksen

23:37

Diana Park ei ennen omaa "vahinkoaan" ymmärtänyt, millainen aikuinen voi kakata housuunsa. Yllättävän monelle on kuitenkin käynyt samanlainen vahinko.

Yllä olevalla videolla Jani kertoo tarinansa: tulehduksellinen suolistosairaus kuihdutti hänet sairaalakuntoon.

Kun Diana Parkin veljen vaimo kertoi nolosta kokemuksestaan, Park tuomitsi hänet välittömästi. Nainen oli kakannut housuunsa kaupassa, eikä Park voinut ymmärtää, miten terveelle aikuiselle voisi käydä niin.

– Kyllä, tarinan kuuleminen oli hiton hauskaa, koska se ei tapahtunut minulle, ja tuolloin olin hyvin tuomitseva. Kuka tekee noin?, Park kuvailee Scary Mommy -sivustolla.

Pian hän kuitenkin sai itse kokea, millainen aikuinen kakkaa alleen – Parkista nimittäin tuli yksi heistä.

"Onnettomuus" pesulassa

Park oli lomamatkansa aikana julkisessa pesulassa pesemässä pyykkejään, kun hän yhtäkkiä tajusi, että tarvitsee vessaa –  välittömästi.

–  Aloin hikoilla, polveni pettivät, enkä hetkeen tiennyt, kuka olen. Pesukoneen pyöriminen teki oloni huonoksi, ja minun piti tukea itseäni pidellessäni kiinni tyttäreni olkapäistä. Minä, myös minä, sain kokea sen nöyräksi tekevän virheen, joka syntyy, kun pidät sitä aitoa asiaa (pelkkänä) pieruna, Park kuvailee.

Kaiken kukkuraksi Parkilla ei ollut edes housuja. Hänellä oli yllään mekko – ja stringit.

– Stringit, jotka eivät pysäyttäneet lastini voimaa, vaan sen sijaan halkaisivat sen kahtia ja antoivat sen juosta alas kumpaakin jalkaa, Park kuvailee.

Lapsi kyseli, miksi täällä haisee

Ihmiset alkoivat tuijottaa, eikä Park uskaltanut liikkua. Hänen oli pakko tunnustaa tyttärelleen, mitä oli juuri tapahtunut. Tyttö tuijotti äitiään suurin silmin, kun Park vakuutti, ettei pilaile. Hän pyysi lasta juoksemaan kanssaan vastapäiseen kauppaan.

–  Hän myös kysyi minulta, mikä haisee koirankakalta ja oksennukselta, joten olen aika varma, että hän oli valmis lähtemään pesulasta, joka haisi nyt huussilta, jonka opiskelijaporukka on vuokrannut lukukauden ajaksi.

Läheisessä kaupassa oli Parkin onneksi vessa. Hän juoksi koppiin ja heitti housunsa roskakoriin. Sitten hän yritti siistiä itsensä lapsensa katsellessa; tämä oli niin pieni, ettei voinut odottaa ulkopuolella.

– Selitin hänelle, että joskus aikuisillekin käy vahinkoja ja anoin, ettei hän koskaan henkäisisikään tästä kellekään, Park kuvaa.

– "En kerro. Lupaan", tyttö sanoi. "En halua kenenkään koskaan tietävän, että äitini kakkasi mekkoonsa. Kuka tekee sellaista?" Voi rakas tyttäreni, odota vain. Toivon aidosti, että sinulla on tarpeeksi vahvat alushousut, jotka pitävät ulosteesi sisällään, kun sinun vuorosi tulee.

Moni on kokenut samanlaisen vahingon

Uskomatonta kyllä, tarina herätti paljon samaistumista. Myös Scary Mommy -sivuston Facebook -sivulla moni tunnustaa kokeneensa saman.

– Aivastin ja kakkasin housuuni autokaistalla odottaessani kahvia... Ystäväni pakettiautossa. Se oli kamalaa, kuin istuisi kuumassa lihamuhennoksessa. Tästä aivastus-kakasta on vuosi, ja takapuoleni kiristyy edelleen aina, kun ajan sen kahvipaikan ohi, Chonelle kuvailee.

– Kun odotin (lastani) Charlieta, olin ajamassa töihin ja täysin yllättäen, ilman mitään varoitusta, minä vain kakkasin housuuni. Paljon. Ja vielä kapeisiin skinny jeans -housuihin. Soitin pomolleni itkien hysteerisesti ja sanoi "olen pahoillani, olen myöhässä, kakkasin juuri housuuni", mihin hän vastasi "öö, ole kiltti, älä tule tänään töihin", Tammy kuvailee.

Moni pitääkin "pikuvahinkoja" hupaisina ja elämään kuuluvina.

– Voi pliis! Jos et ole kakannut housuusi tai pieraissut ja samalla kakannut housuusi julkisella paikalla, oletko edes elänyt, Saskia vitsailee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja