Nainen paljastaa TikTok-videolla erikoisen tavan saada täydelliset kiharat – tarvitset vain tämän yllättävän apuvälineen!

Näin elintavat näkyvät hiuksissasi 8:55
Hiustutkija Annikki Hagros-Koski kertoo, miten elintavat näkyvät hiuksissasi.

Nainen paljasti TikTok-videolla, miten loihtia täydelliset kiharat pelkästään kylpytakin vyön avulla.

Bri Harmon näytti TikTokissa kikkansa täydellisten kiharien saavuttamiseksi. Viraalilla videolla nainen kihartaa kutrinsa kylpytakin vyötä käyttäen. Asiasta kertoo The Sun.

Brin videota on katsottu jo yli miljoona kertaa. Nainen kertoo saaneensa inspiraation kiharakikkaan eräältä toiselta TikTok-käyttäjältä.

Näin kiharat syntyvät

Kiharien tekemiseen tarvitset kylpytakin vyön tai vastaavan kangaskappaleen. Aloita jakamalla hiuksesi kahteen osaan, ikään kuin olisit tekemässä kahta ranskanlettiä. Laita kangas pääsi päälle, ja ala kiertää hiuksia sen ympärille, puoli kerrallaan.

– Tämä tehdään vähän samalla periaatteella kuin ranskanletit. Kierrä hiuksia vyön ympärille, keräten mukaan lisää hiuksia sitä mukaa, kun etenet. Kun pääset loppuun, kiinnitä hiukset hiuslenkillä, Bri opastaa.

Lopuksi hiukset ovat kahdella “letillä” vyön ympärillä. Hiuksia ei kuitenkaan letitetä, ne vain kierretään kankaan ympärille. Bri kertoo nukkuneensa yön yli kylpytakin vyö päässään. Lopputulos oli naisen mieleen.

Kiharien saavuttamiseen ei Brin mukaan tarvita mitään muotoilutuotteita. Hiukset kannattaa kuitenkin kostuttaa kevyesti ennen niiden kiertämistä kankaan ympärille.

Valmiisiin kihariin kannattaa suihkuttaa hieman hiuslakkaa, jotta ne pysyvät kauemmin paikoillaan.

Lähteet: The Sun, TikTok

Lue myös:

    Uusimmat