Kiharrin oli kateissa – Emily turvautui hyvin erikoiseen tapaan hiustenlaitossa: "En voinut uskoa, että se toimi"

Brittinainen keksi hyvin omalaatuisen tyylin hiusten kihartamiseksi.

Täydelliset kiharat kruunaavat monen pikkujoululookin, mutta mitä tehdä, jos kiharrin on teillä tietymättömillä? Homma onnistuu toki suoristusraudankin avulla, tai toki voi kokeilla somessa pyörinyttä niksiä, johon vaaditaan vain hiustenkuivaaja ja muovipullo. Entä oletko jo kuullut Curly Girl -metodista?

Englantilainen Emily Kendall, 22, oli vastaavan pulman edessä, kun ulos lähdössä ollut nainen ei millään löytänyt kiharrintaan, kertoo The Sun.


Klikkaa kuvat isommiksi. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Emily kuitenkin keksi kiertää hiuksensa suortuva kerrallaan lämpöpatterin putken ympräille. Lopputuloksena olivat täydelliset kiharat. 

Yhden lapsen äiti julkaisi Facebookissa päivityksen kihartimen puutteessa keksitystä omintakeisesta niksistään. Päivitystä on jaettu jo tuhansia kertoja.

Emily uskoo niksinsä olevan parempi hiusten kunnon kannalta kuin kuuman kihartimen käytön ja kehuu taktiikan säästävän sähköäkin.

– Peruin melkein suunnitelmani, kunnes tajusin, että voisin käyttää lämpöpatterin putkea. Olin niin shokissa, kun se toimi, The Sun kertoo Emilyn kommentoineen.

Tästä se ajatus sitten lähti...

Niksi juolahti naisen mieleen, kun hänen tyttärensä oli koskea lämpöpatteria. Äiti kielsi tyttöä tekemästä niin, jotta tämä ei polttaisi itseään, mutta keksi sitten käyttää patterin lämpöä hyödykseen.

– Ajattelin, että 'voi luoja', kun näin ensimmäisen kiharan. Olin shokissa. En voinut uskoa, että se toimi.

Nainen kertoo hiusten kihartamiseen kuluneen vain 20 minuuttia normaalin 40 minuutin sijaan. Lisäksi kiharat säilyivät vielä seuraavankin illan juhlintaan.

Facebookissa niksiä on ylistetty.

– Olet legenda, haha, nauroi eräs kommentoija.

Lue myös:

    Uusimmat