Mainos

Nainen on parempi kuin mies

Olen nainen – ja ylpeä siitä! Näissä asioissa naiset ovat miehiä parempia.

Naiset ja miehet ovat erilaisia. Joissain asioissa toiset pärjäävät paremmin kuin toisissa. Cosmopolitan.com listasi asioita, joissa naiset voittavat miehet mennen tullen.

Naiset elävät pidempään

Vanha faktahan on se, että naiset elävät miehiä pidempään. Suomessa nainen elää keskimäärin kuusi vuotta miestä kauemmin. Tilastokeskus kertoo, että naisen eliniänodote on 83 vuotta ja miehen vain 76,3 vuotta. Cosmopolitan kertoo, että 100-vuotaista ihmisistä 85 prosenttia on naisia.

Naiset ovat kauniimpia

Cosmopolitanin mukaan on selvitetty, että evoluution myötä naisista tulee koko ajan vain kauniimpia, kun puolestaan miesten kehitys tässä suhteessa on pysähtynyt. Kauniit naiset saavat enemmän lapsia kuin tavallisen näköiset ja 36 prosentin suuremmalla todennäköisyydellä kauniin naisen lapsi on tyttö.

Naiset osaavat puhua

Naiset jakavat huolensa herkemmin kuin miehet. Naiset ovat keskustelevampia ja puhuvat enemmän ystäviensä kanssa tunteistaan, elämästään ja ongelmistaan. Puhuminen puolestaan auttaa toipumaan raskaistakin asioista.

Nainen on kestävämpi

Tutkimukset kertovat, että miehellä on 77 prosenttia huonommat mahdollisuudet selvitä auto-onnettomuudesta verrattuna naisiin. Tutkimus tehtiin Carnegie Mellonin yliopistossa.

Naisilla on parempi koulutus

Cosmopolitanin mukaan naisten kouluarvosanat ovat todennäköisesti paremmat kuin miesten ja naiset suoriutuvat koulusta keskimäärin miehiä ripeämmin. Suomesta on tehty samanlaisia tutkimuksia. Tilastokeskus osaa kertoa, että Suomessa naisten koulutustaso on miehiä korkeampi.

Mies sairastuu herkemmin

Naisella on parempi immuunijärjestelmä kuin miehellä. Naiset torjuvat paremmin infektioita. Syyksi paljastuu estrogeeni, jonka avulla esimerkiksi flunssavirus on helpompi päihittää, kertoo Cosmopolitan.

Naisilla on parempi talousvainu

Naisten sijoitukset tuottivat paremmin kuin miesten, ilmeni tutkimuksesta, jossa seurattiin 100 000 sijoitusportfoliota. Cosmopolitanin mukaan tämä johtuu siitä, että naiset miettivät päätöksiään tarkemmin ja ovat varovaisempia.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Cosmopolitan

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.