Nainen oli Tinder-treffeillä miehen luona – kylpyhuoneen yksityiskohdat paljastivat karun totuuden: "Olin kauhuissani"

Haleylle selvisi, että hänen Tinder-deittinsä olikin naimisissa, kun nainen löysi miehen kylpyhuoneesta kaksi hammasharjaa ja kosmetiikkaa. Myöhemmin Haleyn seuraajat rohkaisivat häntä kertomaan totuuden myös miehen vaimolle.

Haley Stratton julkaisi TikTokissa videon hetkestä, jolloin hän oli tajunnut menneensä Tinder-treffeille ja harrastaneensa seksiä varatun miehen kanssa.

Gold Coastilla Australiassa asuva nainen oli jutellut Tinderissä lupaavan oloisen miehen kanssa muutaman viikon ajan. Lopulta hän oli suostunut tapaamaan miehen tosielämässä. Haleyn ikävästä kokemuksesta kertoo muun muassa New York Post.

– Menin hänen luokseen ja kaikki sujui tosi hyvin. Olimme olohuoneessa juttelemassa, sitten siirryimme makuuhuoneen puolelle, Haley kertoo illan tapahtumista seuraajilleen TikTokissa.

Vaaleanpunainen hammasharja kylpyhuoneessa

Ilta johti siihen, että Haley harrasti seksiä miehen kanssa tämän kotona. Lopuksi Haley oli mennyt miehen kylpyhuoneeseen, jossa hän oli huomannut, ettei deitillä ollutkaan niin puhtaat jauhot pussissa kuin mitä hän oli väittänyt.

– Olin kysynyt mieheltä, haittaisiko häntä, jos käyttäisin hänen kylpyhuonettaan, Haley muistelee.

Haley kertoo, että mies oli epäröinyt antaa hänelle lupaa mennä kylpyhuoneeseen. Naisesta miehen käytös oli tuntunut oudolta. Jälkikäteen hän ymmärsi miksi.

Kylpyhuoneessa pesualtaan reunalla oli kaksi hammasharjaa, joista toinen oli vaaleanpunainen. Kylpyhuoneen kaapeista löytyi kosmetiikkaa.

– Näin kylpyhuoneessa pyyhkeen, joka oli hyllyn peittona. Näin myös hiustuotteita, mutta mies oli kalju eli eihän hän tarvitsisi niitä, Haley kertoo.

Haley palasi miehen luokse ja kysyi tältä suoraan, seurusteliko hän.

– Hän vastasi: "Joo, sori. Olisi pitänyt kertoa sinulle, että olen naimisissa", Haley paljastaa.

Haley kertoo olleensa raivoissaan. Jos hän olisi tiennyt miehen olevan varattu, ei hän olisi investoinut aikaansa tähän. Haley lähti miehen luota, mutta tämä lähetti hänelle myöhemmin viestin ja pyysi, ettei Haley kertosi kenellekään illasta.

Haleyn julkaisema video miehen kylpyhuoneesta löytyy artikkelin yllä olevalta videolta.

Seuraajat painostivat kertomaan totuuden miehen vaimolle

Haley päätti kuitenkin julkaista videon reaktiostaan miehen kylpyhuoneesta löytämiinsä tavaroihin TikTokiin. Videota on tähän mennessä katsottu yli 2,3 miljoonaa kertaa.

Jälkikäteen Haley tunnusti seuraajilleen, ettei ole sellainen ihminen, joka ottaisi yhteyttä miehen vaimoon. Hänen mukaansa monet käyttäjät olivat sanoneet, että hänen pitäisi kertoa vaimolle totuus.  

– Kuvittele, että vaimo näkisi TikTok-videosi ja sitä kautta saisi tietää totuuden, eräs seuraaja kommentoi.

Lopulta Haley päätti palata talolle ja kuvasi vaikean keskustelun miehen vaimon kanssa seuraajilleen. Hän piti naisen identiteetin salassa, mutta julkaisi käydyn keskustelun sisällön.

– Nimeni on Haley. Olin täällä toissailtana Peterin kanssa, Haley aloittaa keskustelun pahoittelevaan sävyyn.

– Peter? Tarkoitatko aviomiestäni? Nainen kysyy videolla.

Videolla Haley kertoo naiselle, että oli tavannut Peterin Tinderissä ja että he olivat harrastaneet seksiä.

– Pelleiletkö sinä? Mistä sinä oikein puhut? nainen kysyy videolla selvästi järkyttyneenä.

Lopulta vaimo toteaa, että oli epäillyt miestään jo jonkin aikaa.

– Olen niin pahoillani, en haluaisi olla se ihminen, joka kertoo tämän sinulle. Monet ihmiset ovat kuitenkin sanoneet, että minun pitäisi kertoa sinulle totuus, Haley sanoo naiselle.

Voit katsoa Haleyn ja vaimon käymän keskustelun kokonaisuudessaan artikkelin yllä olevalta videolta.

Vaimo halusi tavata Haleyn uudestaan

Jälkikäteen Haley kertoo, että oli ollut todella peloissaan keskustelun aikana, koska hän oli ollut epävarma naisen reaktiosta.

Myöhemmin vaimo otti Haleyyn yhteyttä ja he kohtasivat toisen kerran. Koska monet Haleyn seuraajat halusivat tietää, miten tilanne eteni, Haley julkaisi videon tapaamisesta Janeksi itseään kutsuvan naisen kanssa TikTokiin. Voit katsoa sen alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olin kauhuissani, että minua oli höynäyttänyt pettäjä, mutta myös vaimon kohtaaminen pelotti, Haley kertoo tapahtumista.

Hänen mukaansa jälkikäteen naiset ovat olleet häntä kohtaan kannustavia. Kokemus on hänen mielestä myös yleisesti vahvistanut naisten kokemaa solidaarisuutta toisiaan kohtaan.

– Sen sijaan miehet ovat kutsuneet minua kodinrikkojaksi, Haley paljastaa.

Toisella tapaamiskerralla kolumbialaistaustainen vaimo kertoi Haleylle, että oli jättämässä miehensä ja aloittamassa alusta. Hän oli kiitollinen, että Haley oli uskaltanut kertoa hänelle totuuden.

Lähteet: Reuters, New York Post ja TikTok

Lue myös:

    Uusimmat