Nainen oli jäädä kodittomaksi, koska hoiti äitiään – satumainen arpavoitto pelasti: "Tämä voitto ei olisi voinut tulla parempaan aikaan"

Shawna Donnelly on vuoden ajan huolehtinut äidistään täysipäiväisesti, ja rahasta on ollut tiukkaa. Voitto muutti kaiken.

Amerikkalaisnaisen uskomaton tuuri päätyi uutisotsikoihin sen jälkeen, kun arpajaisvoitto toi helpotusta hänen rankkaan elämäntilanteeseensa. Abc7ny-uutissivuston mukaan Shawna Donnelly pelasi Lucky for Life -peliä, suom. "onnea koko elämän ajaksi", eikä tarkistanut voittonumeroita ennen nukkumaanmenoa.

– Heräsin keskellä yötä ja minulla oli olo, että minun pitäisi tarkista kuponkini. Kun näin, että sain viisi numeroa oikein, päivitin puhelimen (sivun) varmaankin sata kertaa varmistaakseni, että todella voitin, Donnelly muistelee.

Donnelly valitsi voitokseen 390 000 dollaria kertasummana

Ihastuttavan voitosta tekee sen ajoitus: Donnelly on vuoden ajan huolehtinut äidistään täysipäiväisesti, ja rahasta on ollut tiukkaa. Hän oli ennen voittoa joutua kodittomaksi tilanteensa vuoksi.

– Tämä voitto ei olisi voinut tulla parempaan aikaan.

Donnelly valitsi voitokseen 390 000 dollaria kertasummana. Summa on noin 316 000 euroa. Hän olisi voinut valita myös 25 000 dollaria, noin 20 000 euroa, maksettavaksi joka vuosi loppuelämänsä ajan.

Donnellyn onnenpotku on herättänyt iloa myös kommentoijissa.

– Jee! Viimeinkin joku, joka todella ansaitsee sen, Lourder kommentoi ABC7NY:n Facebook-sivulla.

Osa kommentoijista kuitenkin huomauttaa, että todellinen uutinen on kodittomaksi joutumisen uhka omasta perheestä huolehtimisen vuoksi.

Lähde: Abc7ny.com 

***

2:54

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja