Nainen, joka synnytti sanasodan

Upea, upeampi vai upein?

Tämän hetken it-girl, lukuisien muotijulkaisujen vakiokasvo Doutzen Kroes on yksi maailman kauneimmista naisista. Tällä hetkellä viidenneksi parhaiten ansaitseva huippumalli on, ihme kyllä, vielä suurelle yleisölle tuntematon. Muotimaailman valloittanut kasvo nähdään vapaa-ajallaan usein hempeästi pukeutuneena. Catwalkeilla Kroesista kuoriutuu myös tyrmäävän näköinen seksipommi.

Hollannissa syntynyt, 23-vuotias Kroes on luonut uraa yhteistyössä kaikkien suurimpien muotitalojen kanssa. Muun muassa Cucci, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Dolce&Gabbana, Versace, Escada ja Valentino ovat käyttäneet Kroesia muotinäytöksissään. Vuonna 2007 American Voguen kannessa poseerannut malli valittiin samaisen lehden nettisivuilla jo vuonna 2005 vuoden malliksi.

AskMen.comin haastattelussa Kroes on pohtinut hollantilaisten menestystä mallimarkkinoilla. " Uskon että tällä hetkellä on menossa hollantilaisten aalto. Ennen mallimarkkinoilla oli paljon brasilialaisia, belgialaisia ja venäläisiä tyttöjä. Nyt siellä ovat hollantilaisetkin."

Sekä blondina että brunettena poseeranneen Kroesin muuntautumiskyky on upea. Mallia ei ole aina tunnistaa eri kuvista. Alusasuissa estottomasti poseeraava nainen tekee täyskäännöksen vaaleanpunaiseen hameeseen kietoutuessaan. Silmänräpäyksessä hempeästä rajuksi muuntautuva malli on nähtävästi oikealla alalla.

Punaisella matolla Kroes osaa myös räväyttää. Hempeiden värien vastapainoksi Kroes pukeutuu mielellään räiskyviin väreihin. Musta näyttävä asu Kroesilla oli päällään Marie Claire -muotigaalassa.

Mallintöitä täysillä valmistumisestaan lähtien tehnyt Kroes nauttii silmin nähden kuvattavana olemisesta. Glamourilla on kuitenkin kääntöpuolensa. Kroes on kertonut ikävöivänsä kotimaassaan asuvaa perhettään suunnattomasti.

Tässä on se Kroes, jonka miehet haluavat nähdä. Monena vuonna Victoria`s Secretin muotinäytöksissä poseerannut nainen näyttää punaisessaan tyrmäävältä. Tänä syksynä Kroes esitteli jokanaisen unelma-asuja yhdessä seksipommi Adrianna Liman kanssa. Siitä kumpi tytöistä on upeampi, on käyty jopa sanasotaa internetissä.

Teksti: MTV3/Helmi, Maarit Rasi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat