Mainos

Nainen, joka osti seksiä

Sanna ei ole ruma eikä ylipainoinen. Hän on itse asiassa aika vetävän näköinen nainen. Itsevarmuus paistaa tämän naisen olemuksesta ja hän vaikuttaa huumorintajuiselta ja hauskalta. Silti Sanna ei seurustele, eikä haaveile perheestä tai satuhäistä. Hän on onnellinen ja tyytyväinen sinkkuuteensa, mutta myöntää silti, että hänelläkin on tarpeita, jotka voi tyydyttää vain toisen ihmisen tarjoama lämpö ja läheisyys.

Sanna on 36-vuotias menestyvä uranainen. Hän kertoo Helmelle, miksi hän on turvautunut maksullisten miesten palveluihin.

Sanna ei ole ostanut seuraa normaaliin illanviettoon vaan kyse on ollut seksin ostamisesta.

– Maksoin miehen seurasta 150 euroa. Hinta saattaa kuulostaa aika pahalta, mutta halusin ostaa myös laatua. Sopimus ei ollut mikään puolen tunnin pano millä lopputuloksella tahansa, vaan mies lupasi tyydyttää minut. Orgasmiahan tässä oltiin hakemassa, kertoo Sanna.

Sanna miettii, mitä pahaa seksin ostamisessa on. Miksi sitä niin usein häpeillään ja miksi sitä moralisoidaan? Hän tunnustaa myös, että naiseen, joka ostaa seksipalveluita, suhtaudutaan paremmin kuin mieheen.

– Mies myy vapaaehtoisesti palveluksiaan ja minä haluan omasta vapaasta tahdostani niitä ostaa, Sanna toteaa. – Totta kai käytän aina kumia, joten siinäkin mielessä pitäisi olla turvallista.

– Jos kyse on puhtaasti ostajan ja myyjän välisestä sopimuksesta, olivat osapuolet sitten miehiä tai naisia, asia on mielestäni ihan ok. Aivan eri asia on, jos kuvioissa on jotain sutenöörejä tai ihmiskauppaa. Mielestäni näitä ei pitäisi sotkea keskenään!

Miksi Sanna alunperin päätyi ostamaan seksiä?

Seksin ostamisesta puhuttaessa usein herää kysymys, miksi turvautua maksulliseen palveluun. Miksei henkilö esimerkiksi etsi satunnaisia yhdenillan juttuja baarista tai ihan oikeaa seurustelukumppania, joka voisi tyydyttää seksuaaliset tarpeet?

Sanna kertoo, että hänen elämäntilanteensa on juuri nyt sellainen, ettei hän todellakaan haluaisi seurustella. Sitoutuminen ei sovi kuvioihin, kun Sanna matkustelee työnsä takia paljon. Yhden illan säädöt eivät miellytä, sillä niistä ei voi koskaan tietää.

– Maksettu seuralainen tekee juuri sen, mistä hänelle on maksettu. Seksi on hyvää, nautinnollista, eikä minun tarvitse haistella tai kuunnella kännistä miestä, joka ei luultavasti humalaltaan edes kykene toimintaan ja oksentaa aamulla kylpyhuoneessa, Sanna sanoo.

Maksettu seuralainen ei myöskään ruikuta puhelinnumeroa, eikä jää roikkumaan suhteen toivossa. Asia on siisti ja yksinkertainen.

– En halua sitoutua, mutta minullakin on tarpeeni, joita haluan tyydyttää. Samalla lailla kuin miehilläkin, kun he käyvät huorissa. Haluan seksiä jonkun oikean, elävän ihmisen kanssa. Haluan lämpöä ja minua ei haittaa joutua maksamaan siitä.

Ensimmäinen maksullinen mieheni

Sanna kertoo ensimmäisestä kerrasta, jolloin hän turvautui maksetun seuralaisen palveluihin. Ajatus oli lähtenyt keskustelusta miespuolisen tuttavan kanssa, kun mies oli ylpeillyt käyneensä maksullisissa naisissa. Sanna mietti, että miksei hänkin voisi kokeilla. Taustalla oli myös muutamia erittäin epäonnistuneita yhden yön kokeiluja ja viimeisestä parisuhteestakin oli jo vähän aikaa.

Sanna kertoo, että maksullisen miehen löytäminen oli juuri niin vaikeaa, kuin sen voisi kuvitellakin olevan. Ensimmäinen mies löytyi internetin kautta ulkomaanmatkalta.

– Se oli semmoinen aika perinteinen etelän gigolo, Sanna naurahtaa.

– Hermostutti. Mietin ehkä sataan kertaan, että mitä oikein olen mennyt tekemään. Tunsin oloni tyhmäksi ja olin perumassa koko tapahtumaa. En kuitenkaan onnistunut ottamaan puhelinta käteen ajoissa ja yhtäkkiä huomasin istuvani vieraan miehen kanssa hotellin kahvilassa juomassa kahvia ja juttelemassa. Ihan kuin olisin ollut ensitreffeillä.

– Sitten kun oltiin aikamme "tutustuttu", siirryimme hotellihuoneeseen.

Kokemus oli Sannan mielestä tyydyttävä, vaikkei hän kyennytkään saamaan tajunnanräjäyttävää orgasmia. Sanna päätti silti kokeilla uudemmankin kerran.

Seuraavan miehen Sanna löysi koti-Suomesta. Seuralainen oli nuori ja hyvännäköinen vastikään Helsinkiin muuttanut mies, joka tarvitsi hieman ylimääräistä rahaa vuokranmaksuun ja opiskelijaelämänsä rahoittamiseen.

Mies oli Sannaa kymmenen vuotta nuorempi, mutta käytös oli ensiluokkaista. Hän oli kohtelias, ystävällinen ja puhdas.

– Kun tapasimme ensimmäisen kerran, ajattelin, että hän on täydellinen. Ehkä jopa hieman ihastuin häneen, mutten koskaan muuta kuin seksuaalisella tavalla.

Mies piti erittäin tarkasti huolta siitä, että Sanna tunsi olonsa nautinnolliseksi ja hyväksi koko ajan. Tämän jälkeen mies on vieraillut Sannan kotona noin kerran kuukaudessa. Toisinaan useamminkin.

– Alusta asti minulle on ollut selvää, että hän on maksullinen mies ja hän on seurassani vain siksi, koska maksan hänelle. Näin on hyvä.

Sannan vinkin ensikertalaiselle:

– Pidä huolta, että käytätte kondomia alusta loppuun saakka

– Jos mies vaikuttaa yhtään epäilyttävältä, älä lähde hänen mukaansa

– Tapaa mies ensin jossain julkisella paikalla. Harrastakaa seksiä hotellissa.

– Älä kerro miehelle yksityistietoja itsestäsi tai missä asut. Sanna kertoo sopineensa tapaamiset omaan kotiinsa vasta monen tapaamiskerran jälkeen.

– Älä ota hotelliin mukaan arvoesineitä ja rahaakin vain juuri sen verran kuin tarvitset. Maksa hotelli ja mies käteisellä ja jätä luottokorttisi kotiin. Jos mies osoittautuukin petolliseksi, hän ei voi ainakaan ryöstää sinua putipuhtaaksi.

– Kerro luotettavalle ystävällesi aikeistasi, olinpaikkasi ja arvio aikataulustasi. Voit kertoa myös miehelle, että ystäväsi odottaa sinua tapaamisenne jälkeen.

Lue myös:


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.