Näin ystäväsi pilaa seksielämäsi

Opettajien, terveydenhoitajien ja vanhempiemme sijaan saamme usein ensimmäisiä seksineuvoja ystäväpiiriltämme. Joskus teini-iästä lähtöisin olevat ajatusmallit pinttyvät päähämme aikuisikään saakka. Lue askdanandjennifer.comin lista huonoista seksivinkeistä ja päivitä seksitietoisuutesi uuteen uskoon.

Seuraavat kommentit voisivat olla kenen tahansa teinipojan möläytyksiä. Askdanandjennifer.com paljastaa, miksi möläytykset kannattaa jättää omaan arvoonsa.

"Peniksen koko on verrannollinen seksuaaliseen kyvykkyyteen"

Miehet tuntuvat ajattelevan, että mitä isompi penis, sen parempi. Koolla ei kuitenkaan ole paljonkaan merkitystä. Naisen voi tyydyttää niin monella eri tavalla ja yhdyntä on usein tehottomin menetelmä. Vain 25 prosenttia naisista saa orgasmin yhdynnän aikana. Tämä ei tarkoita, että 75 prosentilla miehistä olisi pieni ja epätyydyttävä penis, vaan sitä, että naisten on vaikea saada orgasmia yhdynnän aikana. Usein naisen kliimaksi tapahtuukin sinä aikana, kun mies ajattelee, että on kyse vain esileikistä.

"Hän harrasti naisen kanssa suuseksiä varmaan kaksi tuntia"

Kun mies tajuaa, että nainen aikoo päästää hänet lähelleen, suuseksin antaminen voi tuntua siltä, että se kestää tuntikausia. Useimmiten näin ei kuitenkaan ole. Useat miehet myös ajattelevat, että suuseksiä harrastetaan sen tähden, että nainen tulee riittävän märäksi yhdyntää varten, mikä ei tietenkään ole totta.

Se, mitä miehet pitävät esileikkinä, onkin todellisuudessa osa seksuaalista kokemusta kokonaisuudessaan. Sen sijaan, että suuseksin ohittaisi nopeasti päästäkseen seuraavaan vaiheeseen, siitä kannattaa tehdä osa seksiä, jossa naisen reaktioita kannattaa tarkkailla. Mielihyvän tuottaminen naiselle tuo mielihyvää myös miehelle. Muista myös, että nainen voi saada useita orgasmeja. Ei siis haittaa, vaikka niitä saisi jo esileikin aikana.

"Voin rakastella vaikka tuntikausia"

Naiset eivät halua miestä, joka harrastaa hänen kanssaan tuntikaupalla seksiä. Kehomme eivät kestä sitä. Toki voimme nauttia myös tuntikausien rakastelusta, mutta kannattaa muistaa, että naiselle seksi alkaa jo hyväilyistä, suutelemisesta ja tuhmista puheista, ei siis pelkästä yhdynnästä. Jos mies antautuu tähän leikkiin mukaan, voi hän hämmästyä, kuinka intensiivistä seksi voikaan olla.

MTV3/Helmi

Lähde: askdanandjennifer.com

Kuvat: Shutterstock, Olin Chuck

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja