Näin varaudut tyylikkäästi sadekeleihin

Sadekeleillä ovesta ei usein ole mukava astua ulos. Panostamalla sadekelin tyyliisi tihkuisista päivistä voi kuitenkin tulla niitä parhaita.

Syksyn saapuessa tärkein pukeutumisneuvo on ehdottomasti tarkkailla säätä ja valita vaatteet kelin mukaan. Pinttyneistä tavoista on hyvä kuitenkin opetella eroon ja kevyt sadevaatetuksen päivitys saattaa olla kohdallaan.

Hanki hauska sateenvarjo

Gossip Girl -sarjasta tuttu Ben Badgley edusti sarjan uusimman tuotantokauden kuvauksissa tutussa värikkäässä sateenvarjossa. Värikäs sateenvarjo viestii muille positiivisesta energiasta ja siitä, ettei sadekelillä tarvitse suojella itseään harmaissa.

Sateenvarjon ei todella tarvitse olla tylsä. Vaikkapa omaan pirteään asukokonaisuuteen sointuva värillinen varjo on mukava napata matkaan synkän päivän piristeeksi. Iso-Britannian kuningatar Elisabeth II näyttää mallia sateenvarjovalinnallaan, joka on samaa sävyä hänen turkoosin takkinsa kanssa.

Sadetakkikin voi olla tyylikäs

Sen sijaan, että valitsisi kaapin perukoilta virttyneen kumisen sadetakin, voi märällä säällä turvautua tyylikääseenkin vedenpitävään takkiin. Nykyään markkinoilla on valtavasti vedenpitävistä materiaaleista valmistettuja takkeja, joita valitessa vain taivas on rajana. Hetki takkien materiaaleja seuratessa maksaa itsensä nopeasti takaisin. Pippa Middletonin sadepäivän turva, mustavalkoinen tyylikäs jakku on valmistettu napakasta kankaasta.

Kevyellä tihkusateella ylle ei välttämättä tarvitse valita täysin vedenpitävää takkia. Hengittämättömät materiaalit saattavat olla pienessä tihkusateessa hiostavina jopa epäkäytännölliset. Jennifer Aniston ja hänen miesystävänsä Justin Theroux olivat valinneet ylleen käytännölliset nahkatakit. Pariskunta viihtyikin ulkona hapekkaassa säässä tihkusateesta välittämättä.

Asun voi rakentaa kumisaappaiden ehdoilla

Kumisaappaiden ei tarvitse olla tylsät. Saappaat voi valita sopimaan omaan asukokonaisuuteen. Tyylikäs näyttelijä Liv Tyler valitsi sadepäivänä ylleen vihreän takin sekä samansävyiset saappaat

Arkiseen tyyliin on mukava yhdistää juuri värikkäät saappaat. Myös O.C.-sarjasta tutun Rachel Bilsonin sadepäivän tyyliin kuuluivat vihreät kumisaappaat.

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash/Gettyimages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja