Näin valkaiset hampaitasi luonnollisesti!

Hampaiden hyvinvointi – sekä valkoisuus – huolettavat aina. Lue vinkit, miten saat hampaasi pysymään valkoisempina luonnollisin keinoin.

Onko haaveissasi valkoisemmat hampaat? Hampaiden harjaus, ksylitoltuotteiden ja hammastahnan käyttö kuuluvat jokapäiväiseen hampaidenhoitoon. Voit kuitenkin saada valkoisemman hymyn noudattamalla näitä luonnollisia niksejä:

– Mansikat ja sitruunat toimivat luonnollisia vaalennusaineina; mansikat tekevät huulista myös kauniin punaiset. Voit joko hangata mansikkaa ja sitruunaa hampaisiisi tai sitten syö niitä kesällä oikein antaumuksella!

– Juo vähemmän kahvia, virvoitusjuomia, punaviiniä ja syö vähemmän mustikoita: ne tahrivat hampaasi alta aikayksikön. Myös tupakointi tummentaa hampaasi.

– Juo juomasi pillillä. Etenkin happamat juomat kannattaa nauttia pillillä, jolloin neste joutuu vähemmän kosketuksiin hampaiden kanssa. Juo janoosi vettä!

– Ruokasooda poistaa tunnetusti tahrat, hampaistakin. Voita harjata hampaasi hammasharjalla käyttäen ruokasoodaa ikään kuin hammastahnana. Ruokasooda on mieto hankausaine ja sen hampaita valkaiseva vaikutus perustuu hiovaan vaikutukseen, joten käytä ruokasooda hammastahnan korvikkeena vain kerran kuukaudessa. Muista huuhdella suusi harjauksen lopuksi!

– Raa'at vihannekset pitävät hampaasi puhtaina ja poistavat tahroja. "Popsi, popsi porkkanaa, hampaitasi se vahvistaa", sanonta ei ole täysin huuhaata.

Miten sinä huolehdit hampaittesi hyvinvoinnista?


Lähde: Bangstyle.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja