Mainos

Näin teet syksyisen upean silmämeikin

Luonnollisen kaunis ja heleä meikki syntyy hetkessä näitä ohjeita noudattamalla. Muista, että syksyn säät kestävän silmämeikin a ja o on hyvä pohjustus ja vedenkestävä ripsiväri!

Syyssäissä hehkuva meikki ei ole moksiskaan sateesta, vaan säilyy kasvoilla sädehtivänä ja luonnollisena – jos pohja on tehty oikein. Pohjana silmämeikille sopii silmämeikinpohjustusvoide, jonka avulla luot pitkäkestoisen silmämeikin. Levitä voidetta aamuisin puhdistuksen jälkeen ennen luomivärin levittämistä silmäluomille luodaksesi parhaimmat mahdolliset olosuhteet silmämeikin pitkäkestoisuudelle.

Tummat silmänaluset voi peittää peitevoiteella, joka vähentää väsymyksen merkkejä silmien ympäriltä ja häivyttää muitakin epätoivottuja ihovirheitä, kuten esimerkiksi katkenneita pintaverisuonia. Peitevoiteen voi levittää puhdistuksen jälkeen meikkivoiteen päälle – tarvittaessa myös ennen meikkivoidetta. Käyttämällä sormia edistät peitevoiteen mukautumista ihoon sormen lämmön avulla.

Pärjäät hyvin yhdellä luomivärisävyllä. Voit levittää luomiväriä joko sormin tai siveltimellä. Intensiivisen lopputuloksen luomiseen voit käyttää kosteaa sivellintä! Valitse keskitumma sävy, levitä koko luomelle ja häivytä hyvin ylös- ja ulospäin. Syksyyn sopii myös valoa heijastava hohdeluomiväri!

Syksyn trendikkäitä värejä ovat muun muassa munakoison violetti, oliivinvihreä ja liilanharmaa.

Silmämeikin viimeistely

Viimeistelemällä silmämeikkisi silmänrajauskynällä ja ripsivärillä saat katseestasi intensiivisen ja huolitellun. Tee rajaus aina mahdollisimman lähelle silmäripsiä – näin silmiesi muoto tulee parhaiten esille.

Tee ensin muu meikki ja levitä mascara vasta viimeisenä. Levitä mascaraa tyvestä latvaan pienellä siksak-liikkeellä. Taivuta ripsiä ylöspäin harjan avulla. Käytä harjapäätä tarkkaan työskentelyyn ja alaripsien meikkaamiseen. Kerroksia lisäämällä saat lisää volyymia ripsiin. Valitsemalla vedenkestävän ripsivärin takaat, etteivät syyssateet pääse nuuduttamaan katsettasi.

Valokynä on syksyn tärkein tuote

Syksyn ehdottomasti tärkein tuote on valokynä. Valoa heijastavan peitevoiteen tarkoituksena on tuoda valoa kasvojesi varjokohtiin ja häivyttää näin kasvojen juonteita ja väsynyttä ilmettä. Lopputuloksena on sädehtivän heleä iho.

Levitä tuotetta meikkivoiteen päälle nenän, suupielien ja otsan ryppyjen ja juonteiden syvimpiin kohtiin. Korosta kasvojesi parhaita piirteitä levittämällä valokynää poskipäiden korkeimpiin kohtiin ja huulien amorinkaareen. Saat katseestasi eloisan ja elinvoimaisen, kun lisäät valokynää silmän sisänurkkaan!


Kuvat: Shutterstock, LUMENE

Artikkelin tarjoaa:LUMENE

Artikkelin tarjoaa:LUMENE

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja