Mainos

Näin "taivastelija-Thomas" sai Seinäjoelta työn, jolla tienaa yli 8000 euroa kymmenessä päivässä – "Liksa ei ollut se juttu, rakastuimme kaupunkiin"

1:00
Näillä saatesanoilla Thomas Halloran sekä puoliso Titta ja tytär Isla hakivat "taivastelijan paikkaa". Perhe kuvaa vlogissaan matkailua mutta myös perhe-elämää.

Kotkalainen Thomas Halloran aloittaa maanantaina Seinäjoen "taivastelijana" eli ihmisenä, joka tutustuu Seinäjokeen ja raportoi kaupungista sosiaaliseen mediaan.

Mies tienaa "taivastelijan" tehtävässä kymmenessä päivässä yli 8 000 euroa, mutta raha ei silti ollut perimmäinen kannustin hakea "virkaa".

– Liksa ei ollut se juttu. Se vetosi, kun Seinäjoki aikoinaan julistautui avaruuden pääkaupungiksi, ja teki aiheesta näyttävän videon. Tehtävää hain tuttavan vinkistä. 

Mukaan Etelä-Pohjanmaalle matkaavat myös vaimo ja parin Isla-tytär.

– Olemme muukalaisia, jotka menevät vieraaseen kulttuuriin. Kun lähdemme kaupungista, niin olemme rakastuneet Seinäjokeen ja tunnemme sen läpikotoisin, Halloran lupaa.

Paikallisilta onkin tullut jo paljon ehdotuksia, mitä kaupungissa voi tehdä. Pariskunta on muun muassa kutsuttu sambatansseihin ja koirarekiajelulle.

– Meidät on myös kutsuttu paikallisten kotiin syömään.

Satsattu hakemusvideo

Erikoiseen tehtävään haki kaikkiaan 162 ihmistä, mutta Halloran valittiin hommaan kaupungin mukaan positiivisen persoonansa sekä video-osaamisen vuoksi.

Hakemusvideota viilattiin määräajan loppuminuuteille saakka.

– Käytimme videoon useita päiviä, sillä tavoitteena oli saada Seinäjoki rakastumaan meihin. Ja niinhän siinä sitten kävi.

Seinäjoelta on Halloranin mukaan odotettavissa aitoa ja päiväkirjamaista videosisältöä sekä kaunista luontoa.

Itseään Halloran kuvailee "32-vuotiaaksi, videoita rakastavaksi extrovertiksi, joka on puoliksi australialainen".

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja