Näin selvität naisen seksifantasiat

Naisten saattaa olla vaikea rohkaistua paljastamaan omat seksifantasiansa. Oikeilla vinkeillä nainen saattaa kuitenkin innostua paljastamaan kaikki seksikkäimmät salaisuutensa.

Positiivinen uutinen on se, että naisilla on seksifantasioita. Kumppanin on vain saatava ne selville. Helmi kokosi yhteen keinoja, jotka voivat auttaa siinä, että nainen paljastaisi seksifantasiansa.

Varsinkin suhteen alussa etenkin naisten saattaa olla vaikea paljastaa seksifantasioitaan. Naiset saattavat kuvitella, että kun kohdalle osuu Se oikea, ei omista fantasioista tarvitse sanoa sanallakaan, koska mies tietää, mistä nainen pitää. Näin ei kuitenkaan ole. Jos haluaa, että kumppani tietää salaisuuksia, on rohkaistuttava ja kerrottava niistä suoraan. Kumppani voi kuitenkin pedata tilanteen naisen paljastuksille otolliseksi.

1. Käy suihkussa

Jos haaveissa on naisen seksifantasioiden selvittäminen, on hygienia ensiarvoisen tärkeä lähtökohta. Jotta nainen paljastaisi fantasiansa, on tunnelman oltava kiihkeä. Suihkunraikas kumppani on mitä parhaimmassa lähtötilanteessa, kun tavoitteena on selvittää naisen salatut seksifantasiat.

2. Puhu tuhmia

Kumppanin tuhmat puheet saattavat saada naisenkin avaamaan oman suunsa seksifantasioiden suhteen. Kun tunnelma on avoin ja rohkea, on naisen helpompi rohkaistua paljastamaan villeimmätkin seksiin liittyvät haaveensa.

3. Ole rohkea

Kun kumppani on itse rohkea, on naisen helpompi rentoutua ja rohkaistua paljastamaan seksifantasiansa. Kumppanin omien seksifantasioiden paljastaminen saattaa nimittäin antaa toivottua potkua myös naisen paljastuksiin. Jos toivoo kumppaniltaan rohkeutta himojen paljastamisessa, on omien himojen paljastaminen kumppanilta askel oikeaan suuntaan.

4. Kuuntele

Jos toiveissa on, että nainen paljastaisi omat seksifantasiansa, naisen on tärkeä tuntea, että häntä kuunnellaan. Etenkin jos tavoitteena on saada nainen paljastamaan ujostelemiaan fantasioita, on kuunteleva ilmapiiri keskustelussa loistava lähtökohta.

5. Osoita innostuksesi

Jos nainen tekee pienenkin paljastuksen seksifantasioistaan, kannattaa paljastukseen olla tyytyväinen, jos mielii jatkossa kuulla vielä lisää aiheesta. Kun nainen kokee, että kumppani oli mielissään paljastuksesta, voi olla, että tietoa aiheesta on jatkossa luvassa lisää.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja