Näin saat yhtä upeat ja kiiltävät hiukset kuin hiusmalleilla!

Hiusmallien hiukset näyttävät usein äärimmäisen hyväkuntoisilta ja kiiltäviltä – aivan siltä kuin mallit olisivat juuri nousseet kampaajan tuolista. Nyt jokainen voi onnistua saamaan omat hiuksensa näyttämään yhtä upeilta!

Huolehtimalla pitkäjänteisesti hiuksistasi ja ottamalla huomioon muutaman toimivan vinkin jokaisen hiukset voivat kiiltää vielä pitkään värjäyksen jälkeenkin.

Valitse hiusvärisi huolella

Jotta oma hiusväri olisi mahdollisimman luonnollinen, eikä liian radikaali, olisi hiusvärin syytä olla väriltään joko astetta tummempi tai astetta vaaleampi kuin oma, luonnollinen hiusten väri. Jos olet tottunut vaalentamaan hiuksiasi radikaalisti, harkitse tarkkaan näyttäisikö hieman tummempi sävy luonnollisemmalta kasvojasi vasten.

Noudata värjäysohjeita

Hiusväreihin ei huvin vuoksi ole lisätty ohjeita siitä, kuinka väri tulisi levittää ja kuinka kauan aikaa värin tulisi antaa vaikuttaa. Jos hiukset on värjätty aiemmin, on syytä levittää väri ensin juurikasvuun, jotta värjäyksen lopputuloskin näyttäisi tasaiselta. Hiusten tyviä ei ole käsitelty lainkaan, joten värin täytyy vaikuttaa pidempään. Maksimivaikutusaikoja, jotka määritellään hiusväreissä on syytä noudattaa. Pahimmassa tapauksessa oma hius voi palaa liian pitkän vaikutusajan vuoksi ja haaveet joka päivä kampaajan laittamilta näyttävistä hiuksista voi haudata.

Anna hoitoaineen vaikuttaa

Hoitoaineen vaikutusajan täyttyminen takaa sen, että aine toimii toivotusti. Älä kiirehdi suihkussa pesemään hoitoainetta pois, vaan odota kärsivällisesti pakkauksessa suositeltu hetki ja huuhtele vasta sen jälkeen hiuksesi, jos havittelet kampauksesi näyttävän samalta kuin kampaajan penkistä noustessa.

Hiuksille olisi hyvä levittää tehohoito kerran viikossa. Tarjolla on tänä päivänä paljon erilaisia hiusnaamioita, jotka lisäävät kiiltoa ja parantavat hiusten kuntoa.

Varo lämpöä

Useat käyttävät tätä nykyä hiuksillaan lämpösuojaa, jos suoristusrautaa tulee käytettyä usein. Harva tulee kuitenkaan ajatelleeksi, että samaan tapaan kuin suoristusrautakin, myös hiustenkuivaaja voi polttaa hiuksia. Jos hiuksia kuivaa täydellä lämmöllä usein, olisi kiillon ja hyvän kunnon säilyttämiseksi tärkeää suojata hiukset lämmöltä siihen tarkoitetuilla tuotteilla.

Kokeile tehohoitoja

Erilaisia hiusten tehohoitoja vaikkapa viikoittaiseen käyttöön on tarjolla paljon. Myös oliiviöljyllä voi saada toivottua kiiltoa hiuksiin. Näyttääkseen upeilta ja terveiltä hiukset vaativat ehdottomasti säännöllistä hoitoa.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Shutterstock

Osittainen lähde: Health.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja