Näin Roope Salmisen ja Helmi-Leena Nummelan yhteisvanhemmuus sujuu eron jälkeen

Roope Salminen MTV:n haastattelussa avoimena eroista 5:53
Katso video: Roope Salminen puhuu MTV:n haastattelussa avoimesti eroista.

Laulaja Roope Salminen käsittelee eroa uuden musiikin myötä.

Roope Salminen & Koirat -yhtye teki paluun kolmen vuoden tauon jälkeen. Bändin julkaisema Sen pituinen se -kappale käsittelee eroa.

Aihe on myös bändin keulakuvalle Roope Salmiselle tuttu.

– Minun vanhempani ovat eronneet ennen kuin edes muistan, että he edes olisivat olleet yhdessä. Minä olen ollut ihan vauva silloin ja minun lähipiirissäni on tapahtunut tosi paljon eroja ja yhteen palaamisia ja kaikennäköisiä vaikeita tilanteita, Salminen kertoo videolla.

Salminen on myös itse eronnut hiljattain lapsensa äidin näyttelijä Helmi-Leena Nummelan kanssa. Miehen mukaan molemmat keskittyvät nyt yhteisen lapsen hyvinvointiin.

– Tämän lapsen myötä meidän parisuhteemme Helmi-Leenan kanssa oli jossain määrin julkinen. Tietenkään sen yksityiskohtia ei kukaan tiedä ja niitä en aio ainakaan itse avata. Lapsen etu on varmasti molempien vanhempien mielessä ja vanhemmuus sujuu erittäin hyvin.

Näyttelijänäkin tunnettu tähti avaa ajatuksiaan.

– Ajattelen itse yleisellä tasolla, että on paljon parempi, että ihmiset, jotka ovat joskus rakastaneet toisiaan tosi paljon, vaikeissakin tilanteissa koittaisi muistaa sen rakkauden mikä heidän välillään oli eikä niitä vaikeita olosuhteita, missä se rakkaus on päättynyt.

Videolla Salminen kuvailee tarkemmin tilannettaan.

Lue myös:

    Uusimmat