Näin Putouksen sketsihahmokisa sai alkunsa – suosio yllätti aikoinaan koko työryhmän

Sketsihahmot Kari Mutanen ja Mainos-Harri vierailevat Pöllölaaksossa – näin kaksikolta luonnistuu uutisten ankkuroiminen 5:53
Näin sketsihahmo Kari Mutaselta ja Harri "Mainos-Harri" Moilaselta luonnistui uutisankkurointi – kisaavat Putouksen 15. kauden sketsihahmokilpailun finaalissa

Putouksen 15. kauden sketsihahmokilpailun finaali käydään 11. maaliskuuta.

Putouksen ehkä odotetuin ja tunnetuin osio lienee Vuoden sketsihahmokilpailu, jota varten näyttelijät valmistautuvat kuukausia ennen suoria lähetyksiä. 15. kauden näyttelijät  Linda Wiklund,  Joonas Kääriäinen, Köpi Kallio,  Mikko Töyssy, Aku Sipola ja Ushma Olava ovat jälleen luoneet toinen toistaan hauskempia hahmoja, joista Kallion hahmo Kari Mutanen ja Sipolan hahmo Harri ”Mainos-Harri” Moilanen kisaavat 11. maaliskuuta sketsihahmokilpailun finaalissa suorassa lähetyksessä.

Osa sketsihahmojen hokemista on jäänyt vuosien varrella elämään, kuten Aku Hirviniemen luoman Marja Tyrnin ”suut makiaks” ja Riku Niemisen luoman Munamiehen ”pieni muna, iso sielu”.

Sketsihahmokisan suosio yllätti aikoinaan koko työryhmän. Alkuperäinen idea oli tuoda lavalle sketsihahmoja, joita ei ollut sketseissä koskaan nähty.

– Demosimme eräässä tuotantopalaverissa kanavan vastaaville tuottajille Matti Pauniolle ja Sari Valtaselle ohjelmaa. Esityksen jälkeen Paunio ja Valtanen sanoivat meille, että sketsihahmokisasta voi tulla isompi kuin uskoimmekaan. Ja niinhän siitä sitten tulikin, Hirviniemi kertoi MTV Uutisten haastattelussa vuonna 2015.

Katso videolta, miten sketsihahmot Kari Mutanen ja Harri "Mainos-Harri" Moilanen selvisivät uutisten lukemisesta!

Putouksen finaalilähetys lauantaina 11. maaliskuuta klo 19.30 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Ohjelman on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat