Näin pukeutuu prinsessa Madeleine

Naapurimaamme Ruotsi on onnesta sekaisin, kun vuoden toiset kuninkaalliset kihlajaiset julkistettiin. Prinsessa Madeleine aikoo astella alttarille pitkäaikaisen poikaystävänsä Jonas Bergströmin kanssa. Juhlan kunniaksi Helmi ottaa esittelyyn Madeleinen tyylin.








Vuonna 1995 Madeleine oli vasta 13-vuotias. Tuolloin Madde esiintyi julkisuudessa näyttäen kiltiltä koulutytöltä salmiakkikuvioisessa neuletakissaan. Isosisko Victoria oli pukeutunut jo jakkupukuun.10 vuotta myöhemmin julkisuudessa esiintyi aivan erinäköinen prinsessa! Madeleinen lentokenttätyyliin kuuluivat farkut sekä pörröiset kengät että takki. Kainalossa keinui merkkilaukku.

Vuonna 2007 Madeleine juhli prinsessa Victorian syntymäpäiviä kokonaan beigessä asukokonaisuudessa. Beige väri oli turvallinen valinta, mutta väri ei välttämättä sovi kovin hyvin nuoren ihmisen vaatekaappiin.

Madeleine ottikin opikseen. Victorian seuraavan vuoden syntymäpäivillä Madeleine oli pukeutunut tummansiniseen kevyestä materiaalista valmistettuun kesämekkoon. Prinsessasiskosten vaatteiden sävyt sointuivat yhteen: Victorialla oli yllään turkoosi kesämekko.

Vuonna 2007 prinsessa Madeleine kävi edustamassa World Childhood Foundation -gaalassa. Prinsessalla oli yllään herkän hempeän värinen iltapuku. Shaali lämmitti puvun päällä. Puku oli tyylikäs, mutta umpinainen kaula-aukko teki puvusta hiukan vanhahtavan.

Madeleine hallitsee myös jakkupukutyylin! Prinsessa vieraili eduskunnassa viime syksynä pukeutuneena tummaan jakkupukuun sekä koristeelliseen hattuun.

Madeleine on nimetty Ruotsissa tyyliprinsessaksi. Hän saikin kunnian avata Tukholman muotiviikot viime tammikuussa. Madeleine oli pukeutunut tilaisuuteen tummansiniseen yksinkertaiseen mekkoon sekä mustiin huimiin tolppakorkoihin.

2009 prinsessa nähtiin Ruotsin valtiopäivillä pukeutuneena valkoiseen jakkuun ja mustaan hameeseen. Pieni sylissä lepäävä käsilaukku näyttää Chanelin klassikkolaukulta.

Vuonna 2009 prinsessa Madeleine juhli isosiskonsa syntymäpäiviä ilostuttavassa asussa. Valkoisen hameen pinta oli kreppimäinen. Jalassa koreilivat upeat koristeelliset keltaiset korkokengät, joiden väri sopi hyvin yhteen Ruotsin lipun kanssa.


Helmi nyt myös Twitterissä, tutustu!

Koonnut: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Lehtikuva, Wireimage

Lue myös:

    Uusimmat