Mainos

Näin paljon Nokian Windows-uutuuspuhelimet maksavat

Matkapuhelinvalmistaja Nokia julkaisi tänään kaksi Windows-puhelinta, jotka ovat Lumia 800 ja Lumia 710.

Lumia 800 –puhelimen veroton hinta on 420 euroa ja Lumia 710:nen puolestaan 270 euroa. Tuotteiden verolliset myyntihinnat asettunevat Suomessa noin 500 ja 320 euron tuntumaan.

Lumia 800-puhelimen toimitusten on tarkoitus alkaa ensi kuussa Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Hollannissa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa vahvassa markkinointiyhteistyössä 31 johtavan operaattorin ja jälleenmyyjän kanssa.

Puhelimen on tarkoitus tulla myyntiin Hongkongissa, Intiassa, Venäjällä , Singaporessa ja Taiwanissa ennen tämän vuoden loppua ja sen saatavuus laajenee muille markkinoille ensi vuoden alussa.

Nokia Lumia 710 -älypuhelimen on tarkoitus tulla myyntiin yhtä aikaa Nokia Lumia 800 -älypuhelimen kanssa tämän vuoden loppuun mennessä Hongkongissa, Intiassa, Venäjällä, Singaporessa ja Taiwanissa. Sen saatavuus laajenee muille markkinoille vuoden 2012 alussa.

Nokia kertoi myös suunnitelmistaan esitellä Nokia Lumia -tuotevalikoima Yhdysvalloissa vuoden 2012 alkupuolella ja Kiinassa vuoden 2012 ensimmäisen vuosipuoliskon aikana. Nyt esiteltyjen WCDMA- ja HSPA-laitteiden lisäksi Nokia aikoo esitellä myös erityisesti paikallisiin verkkostandardeihin suunnittelut LTE- ja CDMA -laitteet.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.