Mainos

Näin paljon maksavat Nokian Asha-uutuudet

Matkapuhelinvalmistaja Nokia julkaisi tänään kahden Windows-puhelimen lisäksi neljä Asha-puhelinta.

Asha 303-matkapuhelin toimitukset alkavat tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä ja sen arvioitu veroton myyntihinta on noin 115 euroa. Laitteessa on muun muassa 2,6 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö ja korkealaatuinen QWERTY-näppäimistö.

Nokia Asha 300-matkapuhelimen toimitukset alkavat myös tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä. Laitteen arvioitu veroton myyntihinta on noin 85 euroa. Nokia Asha 300 -puhelimessa on 1GHz:n suoritin ja 3G-yhteydet, jotka mahdollistavat nopean pääsyn internetiin ja sosiaalisiin verkostoihin.

Nokia Asha 200-matkapuhelimen toimitukset alkavat myös tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä ja laitteen arvioitu myyntihinta on noin 60 euroa. Nokia Asha 200 on suunnattu nuorille kaupunkilaiskuluttajille, jotka haluavat olla yhteydessä ystäviinsä ja yhteisöihinsä.

Nokia Asha 201-matkapuhelimen toimitukset alkavat ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä ja laitteen myyntihinta on noin 60 euroa. Nokia Asha 201 on yhdellä SIM-korttipaikalla varustettu matkapuhelin, joka on suunnattu nuorille kuluttajille, joille sosiaaliset yhteisöt ja musiikin kuuntelu ovat tärkeitä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.