Mainos

Analyytikko Nokiasta: Sitä saatiin, mitä odotettiin

Matkapuhelinvalmistaja Nokian tänään julkaisemat Windows-puhelimet olivat hyvin odotetunlaisia, kertoo analyysipalveluyhtiö Inderes MTV3 Uutisille.

– Nokia julkaisi juuri ne puhelimet, mitä odotettiin. Puhelimethan olivat jo vuotaneet teknologiablogeihin. Mitään semmoista vau-efektiä ei kuitenkaan välttämättä tullut. Nokian osakkeen nousu on hieman hiipunut aamusta, Inderesin Nokia-analyytikko Mikael Rautanen kertoo MTV3 Uutisille.

Nokian osake lähenteli aikaisemmin tänään jo viittä euroa, mutta nyt osake on laskenut 4,9 euron pintaan. Osake on noussut tänään kuitenkin 1,4 prosenttia.

Nokia julkaisi tänään ensimmäiset Windows-puhelimet, jotka tulevat markkinoille vielä tänä vuonna. Lumia 800 on ylemmän hintaluokan älypuhelin, jonka veroton myyntihinta on noin 420 euroa. Lumia 710-älypuhelin on hinnaltaan puolestaan 270 euroa.

Nokia julkaisi tänään myös neljä Asha-peruspuhelinta, jotka vaikuttavat Rautasen mukaan toimivilta puhelimilta. Rautanen suitsuttaa myös Nokian ilmoitusta, jonka mukaan yhtiö aikoo panostaa vahvasti uutuuspuhelimien markkinointiin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.