Näin paljon kulutamme rahaa kosmetiikkaan elämämme aikana

PromotionalCodes.orgin mukaan kulutamme vuodessa kosmetiikkaan noin 750 euroa. Kyselyn mukaan naiset pysyvät myös uskollisina suosikkimerkilleen. Kun lempituote on löytynyt, sitä ei mielellään vaihdeta.

Britit pitävät kauneudenhoitotuotteita niin tärkeänä, että siihen ollaan valmiita satsaamaan, Female First uutisoi. Kaikkiaan kauneudenhoitoon kulutetaan elämän aikana 38 400 puntaa eli 44 629,3 euroa. Joka vuosi kulutamme siis kosmetiikkatuotteisiin 743,82 euroa.

PromotionalCodes.orgin teettämän selvityksen mukaan naiset pitävät kosmetiikkaa kalliina, mutta hinta ei saa heitä lopettamaan kauneustuotteiden ostamista. Yli kaksi kolmesta paljasti, että kun he löytävät suosikkimerkkinsä, he eivät vaihda sitä halvempaan.

– Meikki on ja tulee aina olemaan välttämättömyys naisen elämässä. Meikki saa oloni itsevarmaksi ja hyväksi, minkä takia olen valmis maksamaan siitä. Ilman meikkiä oleminen ei yksinkertaisesti ole minulle vaihtoehto, kyselyyn osallistunut nainen kertoo.

– Rakastan laittaa rahaa meikkiin. Olen niin kiinnostunut uusista meikkituotteista ja meikkitrendeistä että laitan rahaa mieluummin kosmetiikkaan kuin vaatteisiin ja mihin tahansa muuhun, toinen nainen paljastaa.

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Lähde: Female First

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja