Näin pyydät miestä onnistuneesti treffeille – katso vinkit!

Odotatko aina, että mies pyytää sinut treffeille? Nyt on aika rohkaistua ja ottaa ohjat omiin käsiin.

Moderni nainen ei odota miehen kutsua treffeille, vaan tekee aloitteen rohkeasti itse. Aluksi voi olla pelottavaa lähestyä miestä, mutta muista, että miehet todella pitävät siitä.

– Miehistä on mukavaa vaihtelua, kun nainen pyytää heidät treffeille, rohkaisee psykoterapeutti ja The Dating Cure -oppaan kirjoittanut Rhona Findling. Tässä Cosmopolitanin muutama yksinkertainen vinkki, joiden avulla uskallat ottaa ensimmäisen askeleen!

Tarjoa drinkki

Näitkö suloisen miehen, kun olit ystäviesi kanssa baarissa? Seuraavalla kerralla pyydä tarjoilijaa viemään hänelle olut. Se pakottaa miehen tekemään seuraavan liikkeen, sillä hänen täytyy vähintään tulla kiittämään sinua. Salamyhkäisyydestä plussaa!

Ehdota jotakin, mistä hän pitää

Yritä ottaa selville, mistä ihastuksesi kohde pitää. Kysy esimerkiksi, mitä hän teki viikonloppuna. Sen jälkeen ehdota huolettomasti, että tekisitte seuraavana viikonloppuna yhdessä jotakin samankaltaista.

Kutsu hänet ryhmätreffeille

Etkö uskalla pyytää häntä kaksinkeskeisille treffeille? Ehdota, että hän tulisi viettämään iltaa sinun ja ystäviesi kanssa. Näin tunnet olosi rennommaksi, mutta saat viettää aikaa hänen kanssaan. Varmista, että hänen katseensa pysyy liimattuna sinuun ja jätä kutsumatta ystäväsi, joka näyttää täysin Gisele Bündcheilta.

Jos menetät rohkeutesi…

Etkö todellakaan uskalla pyytää miestä treffeille? Siinä tapauksessa viestitä hänelle, että olet ehdottoman valmis lähtemään hänen kanssaan ulos, jos hän vain kysyy. Kun olet ensin flirttaillut hänen kanssaan, käännä puheenaihe johonkin elokuvaan ja totea, että olet halunnut kovasti nähdä kyseisen filmin. Näin mies saa täydellisen mahdollisuuden pyytää sinut elokuviin. Koska olet jo ehdottanut teille tekemistä, mies ei myöskään joudu stressaamaan treffienne suunnittelusta.

MTV3/Helmi

Lähde: Cosmopolitan

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat