Näin Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois -huuto toimii

Mikäli julkkis huutaa huudon hyväntekeväisyyskilpailussa ei hän putoa ollenkaan.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -ohjelman viidennessä jaksossa nähdään ja kuullaan ensimmäistä kertaa Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois -huuto, kun tosi-tv-tähti Perttu Sirviö joutuu kuumottavan haasteen eteen.

Julkkikset keräävät jakson hyväntekeväisyyskilpailussa rahaa hyväntekeväisyyteen. Osiossa julkkikset joutuvat kävelemään korkeuksissa sijaitsevan lankun päällä. Heidän tehtävänänsä on napata lankun yläpuolella roikkuva rahapussi sen pudotessa.

Korkeanpaikankammosta kärsivälle Sirviölle tehtävä oli ylitsepääsemätön.

– Jalat tärisee niin paljon, että Olen julkkis päästäkää minut pois, Sirviö huusi.

Huuto ei kuitenkaan tiputa Sirviötä pois kilpailusta laisinkaan, sillä kyseessä oli hyväntekeväisyyskilpailu. Mikäli julkkis olisi huutanut saman huudon pudotustehtävän aikana, olisi kilpailu hänen osaltaan keskeytynyt välittömästi.

Tähtitehtävä: Tähtitehtävän kautta julkkisryhmällä on mahdollista hankkia leiriin ruokaa ja muita tarpeellisia hyödykkeitä. Julkkikset keräväät tehtävässä tähtiä, joilla he saavat vastineeksi viidakkokioskilta ruokaa ja muita tarvittavia tavaroita leirille.

Hyväntekeväisyystehtävä: Julkkikset pyrkivät kartuttamaan yhteistä hyväntekeväisyyspottia.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!  MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat