Näin moni nainen himoitsee kumppaninsa ystävää

Se on yksi suurimmista synneistä parisuhteessa, mutta siitä huolimatta uusi tutkimus paljastaa, että neljännes naisista on joskus ihastunut kumppaninsa ystäviin.

Parisuhdesyntien kärkijoukkoon lukeutuu ehdottomasti kaikenlaiset ihastukset kumppanin ystäviin. Ja vaikka ihastuksia ilmenisikin, on ne syytä pitää omana tietonaan! Tästä huolimatta tutkimus paljastaa, että 24 prosenttia naisista on ollut palavasti ihastunut yhteen tai useampaan kumppaninsa ystävään.

Uskomatonta kyllä, yhdeksän prosenttia naisista myönsi jopa eronneensa kumppanistaan päästäkseen deittailemaan tämän ystävää. Jopa tätäkin shokeeraavampaa on kuitenkin se, että 66 prosenttia niistä naisista, jotka paljastivat himoitsevansa kumppaninsa ystävää, kertoi pitävänsä ystävää jopa omaa kumppaniaan viehättävämpänä.

62 prosenttia sanoi yrittävänsä vältellä ihastuksensa kohdetta viimeiseen asti. Syntinen kolmannes naisista puolestaan kertoi yrittävänsä viettää tämän kanssa aikaa jopa enemmän.

Tutkimuksen teettäneen DateWithaMate.comin perustaja Luke Pomaro yllättyi tuloksista.

– Olin aika shokissa siitä, kuinka moni nainen himoitsee ystävänsä kavereita! Luulen, että nyt tuolla on muutama epäileväinen herrasmies!

– Kun viettää aikaa yhä enemmän ja enemmän ihmisten kanssa – kuten ystäväporukan – on väistämätöntä, että ystävyyssuhteet rakentuvat.

Pomaro kuitenkin muistuttaa, ettei noiden suhteiden tulisi antaa kehittyä liikaa, koska silloin riski sydänsuruihin kasvaa – niin itsensä ja kumppanin kohdalla kuin koko ystäväporukan kesken.

– Kuvittele, miltä se tuntuisi toisinpäin. Paras ajatus on luultavasti se, että viettää vähemmän aikaa kyseisen henkilön kanssa, Pomaro ehdottaa.

Oletko sinä ollut ihastunut kumppanin kaveriin? Kommentoi!

LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja