Mainos

Näin löydät naisen erogeeniset alueet

Kun amerikkalaisen televisiosarjan asianajotoimiston johtaja Richard Fish aikoinaan esitteli Ally McBealin jaksossa erityisen polvitaivehierontatemppunsa, lukuisten suomalaismiestenkin sormet alkoivat hakeutua suomalaisnaisten polvitaipeisiin. Puskaradiogallupin mukaan kokeilujen kohteeksi joutuneiden naisten reaktiot vaihtelivat kiusaantuneesta hämmennyksestä yllättyneeseen ilahtuneisuuteen.

Vaikka naisen polvitaipeet esitellään seksioppaiden kaaviokuvissakin erogeenisesti herkkinä alueina, niiden painelu ei toimi kaikilla automaattisena seksuaalisen halun tai nautinnon laukaisijana. Erogeenisten pisteiden teoreettinen tuntemus ei auta, ellei kohde – erityisesti nainen – ole laisinkaan kiinnostunut koskettelijasta. Lisäksi eri ihmiset ovat erilaisia eri taustoineen ja kokemuksineen: siinä missä yksi villiintyy täysin polvitaipeensa silittelystä, toisen reaktio voi olla jopa ehdottoman torjuva.

Myös koskettelutyylillä on merkitystä. Käsien ja sormenpäiden kykyä siirtää omia tuntemuksia ja energioita toiselle ei kannata aliarvioida. Liian keveästä ja hätäisestä kosketuksesta huokuva hermostunut epävarmuus voi olla yhden mielestä mitä epäeroottisinta ja turhauttavaa. Toinen voi heltyä täysin ja pitää lähestymistavan ujoutta osoituksena todellisesta romantiikasta. Siinä missä yksi nauttii suunnattomasti suorasukaisen tuntuvista otteista, toinen kavahtaa niiden rajuutta ja haluaa vetäytyä tavoittamattomiin. Yksi nauttii eri materiaalien, esimerkiksi keveiden sulkien tai pehmeän tekominkkikäsineen, tunnusta ihollaan. Toiselle pelkät kultansa lämpimät, rakastavat kädet ovat kaikki kaikessa. Kolmas sulaa hyytelöksi vain kuuman, kostean ja nälkäisen suun liikkeistä kaulallaan ja vatsallaan.

Erityisen herkiksi naisvartalon koskettelualueiksi nimetään yleisesti suu, niska, hartiat, rinnat, käsivarren sisäpuoli, kämmenet, jalkaterät, takamus, vyötärö ja tuo mystinen polvitaive. Miesten erogeenisesti herkkien pisteiden uskotaan keskittyvän enimmäkseen suun, hartioiden, sukuelinten, ristiselän, takamuksen ja nännien alueelle. Todellisuudessa kuitenkin ihmisen koko iho on potentiaalista erogeenista aluetta, kun halutaan tuottaa ja ottaa vastaan seksuaalista nautintoa.

Molempia tyydyttävä hyvä seksi on kahden kauppa, jossa toisen ja myös omien todellisten tarpeiden tunnistaminen ja huomioon ottaminen on avainasemassa. Yksilölliset erogeenisesti herkät nautintopisteet löytyvät varmimmin interaktiivisten löytöretkien avulla. Tarvitaan aikaa, rauhaa, rentoa seikkailumieltä ja rehellistä mutta samalla viisaan hienotunteista avoimuutta.

Löydä pisteet hieromalla

Tunnusteleva kokovartalohieronta on yksi parhaista erogeenisten pisteiden etsintämenetelmistä ja saattaa tuottaa miellyttäviä yllätyksiä niin hierojalle kuin hierottavallekin.

Jos käytät hierontaöljyä, peitä vuode suurella pehmeällä pyyhkeellä. Älä liioittele öljyn kanssa: pienikin määrä riittää liukastamaan ihon pintaa. Jos käytät aromaterapiaöljyä, älä siveli sitä sukuelimille tai lähelle silmiä ja limakalvoja.

Aloita ensin sivelemällä selkää alhaalta ylöspäin pitkin rauhoittavin vedoin koko kämmenellä. Siirry sitten hartioihin, pakaroihin, käsiin ja jalkoihin.

Hiero hellästi mutta tarpeeksi tuntuvasti. Käsiesi lisäksi voit käyttää leukaasi, jalkojasi, rintojasi, vartaloasi. Kun tunnet mahdollisten lihasjännitysten antavan periksi ja hierottava alkaa rentoutua, voit siirtyä etsimäänn erityisiä eroottisia laukaisupisteitä peukalollasi, sormenpäilläsi ja myös vaikka suullasi - jos et ole käyttänyt aromatepariaöljyjä. Etsi herkkiä pisteitä alaselästä ja takamuksesta, vatsan ja sukuelinten väliseltä alueelta, selkärangan molemmilta puolilta, keskisormesta kämmenen kautta käsivarren sisäpintaa pitkin rinnannipukkaan kulkevalta linjalta. Painele niitä hellästi muutta tuntuvasti. Tarkkaile hierottavan reaktioita ja ota opiksesi.

Käsittele myös jalkapohjat ja nilkat, päänahka ja kasvot. Ole erityisen hellä kasvojen alueella. Asettaudu kasvoja hieroessasi siten, että kohteesi voi maata selällään pää jalkojesi välissä.

Jos kohteesi nukahtaa käsittelysi aikana sen sijaan, että kiihtyisi hekumalliseksi seksipedoksi, älä herätä häntä väkisin vaan anna nauttia syvästä rentouden tilastaan. Hyvän kokonaisvaltaisen seksin tavoite ei ole sukupuoliaktia seuraava orgasmi vaan tämänkaltainenkin kiireetön nautiskelu


Teksti: Lily La Tigresse

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.