Mainos

Näin lapsesi oppii eroon vaipoista – rytmikkäästä pottalaulusta tuli hitti!

Yleisö on ihastunut äidin omaperäiseen tapaan opettaa lapsensa potalle. Hauska video todistaa, että myös tyttö on selvästi innoissaan kyseisestä oppimismetodista. 

Kaksivuotias Ginneh Wright opettelee kovaa vauhtia eroon vaipoista. Tehdäkseen potalle opettelemisesta askeleen helpompaa, hänen äitinsä on keksinyt laulun, jonka hän toivoo helpottavan prosessia. 

Laulussa äiti pyytää tarttuvalla sävelellä tyttöään kertomaan, milloin hänen täytyy käydä potalla. Videolla tyttö tanssii ja on selvästi innoissaan laulusta. 

– Kappale kuulosti ilmeisesti houkuttelevammalta kuin laulun neuvo, sillä noin kaksi minuuttia videon jälkeen hän pissasi portaille, äiti paljastaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka opettelu on vielä kesken, äiti kertoo tytön edístyneen hyvin. 

Äiti perusti laululle fanisivuston 

Kahden lapsen äiti kertoo, että hän on käynyt pottakoulutuksen jo kerran aiemmin läpi vanhimman lapsensa kanssa, joten hän tietää, mitkä asiat voivat mennä pieleen. Hän totesi vanhimman lapsensa kanssa, että on helpompi opettaa lasta kertomaan hädästään, kuin kysellä lapselta jatkuvasti, tarvitseeko hänen käydä potalla.

– Se auttaa heitä saamaan hallinnan tunteen ja tunnistamaan, milloin heillä on hätä, äiti kertoo.

Wright kertoo kuulleensa myös muiden vanhempien ryhtyneen käyttämään laulua omissa perheissään. Suuren suosion myötä äiti perustikin Facebookin fanisivuston, jolla hän antaa omia neuvoja potalle opettelun suhteen.

Entä jos itselläsi on kova hätä? Näin pidättelet pissaa:

Lähde: Today 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.