Näin laittautumalla miellytät miessilmää

Mikä on varma keino saada mies kääntämään katseensa? Millaiset kauneusmokat taas kiinnittävät miehen huomion? Miehet paljastivat, mikä naisissa heidän silmäänsä miellyttää ja mitkä kauneusmokat kiinnittävät heidän huomionsa.

Miehet harvemmin kertovat mielipiteensä avoimesti naisten kauneustottumuksista. Miehilläkin on kuitenkin omat mielipiteensä tuntikausia kaunistautumassa viihtyvien naisten kauneustottumuksista. Yllättäen vastakkaisen sukupuolen huomion herättämiseksi kaikki keinot eivät tuotakaan toivottua tulosta.

Huolehdi, että hiuksesi tuoksuvat

Huono hiuspäivä pilaa helposti naisen aamun. Jos mielii tehdä vaikutuksen vastakkaiseen sukupuoleen, on kuitenkin kampauksen viimeistelyä tärkeämpää kiinnittää huomiota omien hiusten tuoksuun.

Mies huomaa harvoin sen, ettei jokainen suortuva ole kohdallaan, mutta huolimattomankin hiuspehkon tuoksu voi viedä miehen mennessään.

Vältä liikaa meikkiä

Vaikka illanviettoihin ja joskus arkenakin on mukava kokeilla vahvempaa meikkiä, ei liian tumma meikki ole varmin tie miehen sydämeen. Mies saattaa helposti miettiä vahvasti meikatun naisen nähdessään, että mitä nainen kätkee tumman meikin taakse. Luonnollisuus meikissä on useimpien miesten mieleen. Viettelevä ja hellä smokey eyes -meikki myös puhuttelee miehiä.

Nypi kulmakarvasi

Kulmakarvat ovat kasvojen kehykset ja myös miehet huomaavat nopeasti naisen kulmat. Vaikkei miehen silmä olisikaan niin tarkka, että silmään pistäisi jokainen hajakarva, on tärkeää, etteivät kulmakarvat pääse yhdistymään. Mieskin tietää, että kulmakarvoja on tarkoitus olla kaksi.

Vältä liikaa hajuvettä

Vaikka omaan mielituoksuun olisi niin tottunut, ettei muutama ylimääräinen suihkaus käy ilkeästi omaan nenään, voi liika hajuvesi säikäyttää miehen. Ensimmäisen asian, jonka mies huomaa naisessa ei välttämättä tarvitse olla voimakas tuoksupilvi – eihän silloin muille aisteille jää tilaa päästä hurmioon!

Jos on tottunut käyttämään tiettyä tuoksua, voi omia aistejaan terävöittää kokeilemalla vaihteeksi uutta tuoksua. Kun oma nenä ei ole tottunut uuteen tuoksuun samaan tapaan kuin vanhaan, on hajuaisti aivan uudella tavalla terävä. Mikäs, sen mukavampi aika kokeilla uutta tuoksua, kuin talven yllä parhaillaan puskeva raikas kevät!

Huolehdi ihostasi

Pehmeä iho tekee vaikutuksen mieheen. Naisen pehmeä poski vasten miehen karheaa parransänkeä on oiva tie vaikutuksen tekemiseen miehessä.

Luota omiin ripsiisi

Useimmat miehet pitävät tekoripsiä jokseenkin luonnottoman näköisinä. Vaikka nykyään keinotekoisuus onkin nostanut kauneustuotteissa jonkin verran päätään, pitävät miehet eritoten luonnollisista naisista.

Jos haaveilet tekeväsi vaikutuksen mieheen, älä käytä arkena radikaaleja tekoripsiä. Vaikka omat ripset eivät hipoisikaan taivasta, voi ripsentaivuttimilla ja hyvällä ripsivärillä saada aikaan ihmeitä – luonnollisesti!

Ole varovainen itseruskettavien kanssa

Keinotekoinen rusketus ei puhuttele miestä. Tänä päivänä erityisen suosittujen itseruskettavien käyttö ei siis liene paras tie miehen sydämeen.

Itseruskettavilla saa huolellisesti ja kohtuudella käytettynä aikaan luonnollisen päivetyksen, joka muistuttaa kesän ensimmäisistä lämpimistä päivistä. Jos aikoo tehdä vaikutuksen vastakkaiseen sukupuoleen, olisi erityisen tärkeää pysytellä voiteiden kanssa kohtuudessa ja tavoitella erityisen luonnollista lopputulosta.

Älä murehdi kynsiesi vuoksi

Mies ei tavallisesti kiinnitä erityishuomiota kynsiin. Rakennekynsien ja mitä erikoisempien kynsilakkojen aikakaudella on siis miestä miellyttäkseen syytä sysätä hetkeksi sivuun huoli omista kynsistä tai rakennekynsien liian pitkäksi venyneestä hoitovälistä ja kiinnittää oma huomio muihin osa-alueisiin.

Lähde: Totalbeauty

Kuva: Colourbox, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja