Näin lähetät seksiviestejä turvallisesti – lue ohje!

Ivillage.com listasi ohjeet turvallisiin, mutta kuumiin sekstiviesteihin. Lue!

1. "Sekstaile" vain luottamuksellisessa tai pysyvässä suhteessa. Jos olet tuntenut tyypin neljä päivää, hänelle ei kannata antaa lahjaksi kuumaa alastonkuvaa.

2. Tyhjennä puhelimesi säännöllisesti. Kyllä, alusvaatteissa olet upea ilmestys, ja kumppanisi alaston keskivartalo on aina yhtä ihanaa katsottavaa. Jos puhelimesi kuitenkin katoaa huomenna, haluat olla varma siitä, ettei satoja intiimejä kuvianne leviä ympäri Internetiä. Jos et henno luopua kuvista kokonaan, säilytä niitä turvallisessa paikassa. Puhelintasi ei lasketa! Suojele itseäsi myös muilla keinoilla: kun otat itsestäsi eroottisen kuvan, rajaa kasvosi pois.

3. Lähetä kuumia viestejä vain ja ainoastaan omasta puhelimestasi. Muista, että työpaikkasi omistaa työkännykkäsi ja myös sen mahdollisen sisällön.

4. Poista käytöstä viestien mahdollinen esikatselu tai kuvien automaattinen ilmestyminen ruudulle. Vaikka seksikkään viestin saaminen onkin hauska yllätys, et kai halua, että bussissa ollessasi joku yllättäen pääsee näkemään rakkaasi alasti?

5. Ole kaksimielinen mutta samalla tyylikäs. Kirjoita "teet minut niin ihanan kuumaksi" sen sijaan, että ilmoittaisit "aion ratsastaa sinulla kuin lehminainen ikään, senkin ori".

6. Valitse oikea aika viestille. Jos mies on katsomassa peliä kavereidensa kanssa, hän ei varmaankaan ajattele sinua tai seksiä kanssasi. Jos sen sijaan olette jumissa tylsissä sukujuhlissa, pikkutuhma viesti piristää tunnelmaa kummasti.

7. Mies haluaa tietää, jos onnistuu sytyttämään sinut. Kerro se hänelle viestillä.

8. Tarkista numero, johon olet lähettämässä viestiä. Tarkista se sitten uudelleen. Ja vielä kerran.

9. Etkö keksi mitään tekstailtavaa? Kokeile näitä viestejä:

"Kokouksessa on tylsäääää. Ajattelen vain sinua ja kaikkea kivaa, mitä haluaisin tehdä kanssasi…"

"Ostin juuri uudet alusvaatteet. Haluaisit varmaan nähdä, millaiset… Voisit myös auttaa minua riisumaan ne."

"Olen ajatellut seksiä koko päivän. Tule pian kotiin!"

10. Älä luota pelkkään teknologiaan. Seksikkäitä asioita on hyvä sanoa myös kasvotusten.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja