Näin kesä ja kevät näkyvät suomalaiskodeissa

Kesän ja kevään tulo näkyvät kevyemmän vaatetuksen ja iloisempien ilmeiden lisäksi luonnollisesi myös kodeissa. Jokakodin Asuminen-osio kysyi lukijoiltaan, kuinka kesä näkyy heidän kodeissaan.

Jokakodin Asuminen-osio laittoi pystyyn kyselyn, jossa tiedusteltiin suomalaiskotien kevään ja kesän ilmettä. Vastauksia kyselyyn kertyi mukavat 172 kappaletta, ja vaihtoehtojen joukosta löytyi yksi ylitse muiden:Suomalaiset juhlistavat kauniiden ilmojen takaisinpaluuta sisustamalla kotiaan erilaisin kukkasin!

Kukkasilla kevään juhlinta sai kyselyssä todellisen äänisaalin, 43 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

Kuumien ilmojen ansiosta asuntokin voi muuttua varsinaiseksi pätsiksi, ja tästä syystä toiseksi suosituin vaihtoehto olikin vaaleampiin sisustussävyihin vaihtaminen. Tämä vaihtoehto keräsi äänestyksessä 20,3 prosentin äänimäärän.

Myös uusien tekstiilien, kuten verhojen ja mattojen, ostaminen oli suosittua, ja näin ilmoitti toimivansa 15,1 prosenttia äänensä antaneista. Myös kotona toteutettu kevätremontti keräsi 8,7 prosenttia äänistä.

Viimeisenä vaihtoehtona olivat muut keinot, ja eräs lukija ilmoittikin ottavansa kevään ja kesän vastaan siivoamalla joulukoristeet pois.

Jokakoti/Paula Koski

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja