Näin julkkikset juhlivat uuttavuotta, katso kuvat huikeimmista bileistä!

Hiphopin kerma juhli Las Vegasissa, Vampyyri-tähti biletti pubissa ja reality-tähtönen teki oudon julkisuustempun. Katso kuvat julkkisten uudenvuoden juhlinnasta.

Vuosi 2011 otettiin vastaan tyylikkäästi Las Vegasissa, jossa Jay-Z juhli yhdessä Rihannan, Kanye Westin, 50 Centin ja Jennifer Lopezin kanssa. Juhlien näyttämönä oli Cosmopolitan-hotellin yökerho Marquee.

Twilight-tähti Robert Pattison otti uuden vuoden vastaan tyttöystävänsä Kristen Stewartin kanssa pubissa juhlien. Isle of Wightilla uuden vuoden viettänyt kaksikko oli silminnäkijöiden mukaan hyvissä tunnelmissa, eivätkä edes valokuvien tai nimikirjoitusten pyytäjät häirinneet pariskuntaa. Vampyyri-tähti nautti livemusasta, oluesta ja rennosta meiningistä pipo päässään, hupparissa ja nahkatakissa.

Twilight-näyttelijä Robert Pattison pipo päässä, katso kuva The Sunin nettisivuilla.

Uudenvuoden pusu! Poppari Cheryl Cole sinetöi romanssihuhut suutelemalla amerikkalaista Tanssii Tähtien Kanssa -tanssija Derek Houghia julkisesti vuoden vaihtuessa. Kaksikko on romanttisella lomalla Etelä-Afrikassa, ja lähteiden mukaan onnellinen pariskunta ei malttanut pitää näppejä erossa toisistaan uudenvuoden juhlahumussa. Rakastunut kaksikko ei juuri muita huomannut.

Cheryl Cole ja Derek Hough, katso yhteiskuva The Inquistrin nettisivuilla.

Jersey Shore tosi-tv-sarjasta tuttu Snooki avasi vuoden 2011 erikoisella ”hamsteri lasipallossa” -tempauksella: hän laskeutui isossa, valaistussa ja läpinäkyvässä uudenvuodenpallossa yleisön joukkoon. Alun perin New Yorkin Times Squarelle suunniteltu stuntti meinasi peruuntua logistisista syistä, mutta se toteutettiin lopulta New Jerseyssä. Nauhoite nähtiin Music Televisionilla vuoden vaihteen lähtölaskennan aikaan.

Jersey Shoren Snooki hamsterina lasipallossa, katso kuvat justjared.buzznet.com -nettisivuilla.

MTV3/Helmi

Lähteet: Thesun.com, Theinquistr.com ja justjared.buzznet.com

Pääkuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat