Mainos

Näin järjestät kauniit syys- ja talvihäät

Löydä kauneimmat koristelut alkutalven juhlaan! Älä anna sateen tai kylmän pilata suurta päivääsi. Lue vinkit ja järjestä ihanat syyshäät.

Puut ovat värjäytyneet keltaisiksi, lehdet alkaneet putoilla ja halla tekee tuloaan, mutta syksy voi olla romanttisinta aikaa mennä naimisin. Tässä hyviä vinkkejä miten järjestää alkutalven hääjuhla.

Anna kylmälle kyytiä!

Syyshäistä saa upeat, kunhan tekee järjestelyt tarkkaan. Oikeanlaisen juhlapaikan ja pukeutumisen ansioista syksyn säät eivät pääse pilaamaan iloa.

Morsiamen ei tarvitse kylmillä ilmoilla luopua unelmiensa hääpuvusta, kunhan pistää puvun ylle tyylikkään turkiksen tai lämpimän takin. Monissa hääpuvussa on myös irrotettavat hihat tai laahus, jotka voi riisua hääpäivän kuluessa.

Vaikka säät eivät aina suosi syyshäitä, iloitse siitä, että ainakaan sinun ei tarvitse kärsiä kuumuudesta. Talvella koko hääjuhlaa tuskin voi järjestää ulkona, mutta jos kuitenkin haluatte päästä nauttimaan ulkoilmasta, varatkaa pihalle tarpeeksi suuri katos tai teltta.

Tarjoilkaa alkudrinkkinä vieraille lämmintä glögiä ja jos juhlapaikassa on takka, sytyttäkää upea valkea.

Koristele juhla syksyn värein

Syyshäiden koristeluihin löytyy paljon ihania ideoita. Käytä teemaväreinä kirkkaita ja rikkaita punaisia, ruskeita tai oransseja. Ripottele pöydille lehtiä tai käpyjä ja koristele myös hääkakku syksyisesti. Ruskan väreistä saa luotua myös upean hääkimpun.

Jos hääsi ovat keskellä talvea, mikset loisi juhlatilaan ihanaa lumista ihmemaata! Valitse hääpaikalle valkoiset pöytäliinat, tuolinpäälliset ja verhot. Voit myös maalata oksia valkoiseksi ja koristella niillä juhlatilan. Laita pöydille kauniin huurteinen astiasto ja luo tunnelmaa tuikuin ja valoköynnöksin.

Sataa sataa ropisee...

Hääpari ei ikävä kyllä pääse vaikuttamaan säähän, mutta sateen ei kannatta antaa pilata suurta päivää.

Varautukaa sateenvarjoin; hääparille pukuihin sointuvat ja varavarjoja myös vieraille. Morsiamen kannattaa käyttää vedenkestävää meikkiä ja pitää meikkipussi lähellä, jotta ehostusta voi korjailla. Iloitse myös siitä, että ainakaan hikoilu ei tule pilaamaan meikkiäsi.

Älkää lannistuko kun näette ensimmäisten tippojen putoilevan taivaalta. Sade voi tuoda romantiikkaa päivään ja antaa upean säväyksen hääkuviin. Pyytäkää hääkuvaajaa varautumaan sateeseen, jotta hän voi miettiä miten kikkailla valon kanssa ja luoda upeita, erikoislaatuisia hääkuvia.

Pitäkää positiivinen asenne! Hääpäivässä tärkeintä on kuitenkin se, että menee naimisiin rakkaan ihmisen kanssa.

MTV3 Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.