Näin jäätävällä tapaa Elonkerjuu suhtautuu Lauri Tähkään

Torstaina saatiin tieto siitä, että Lauri Tähkän hylkäämä Elonkerjuu aikoo jatkaa uuden levytyssopimuksen voimin. Mutta mitä mieltä bändi on Lauri Tähkästä nyt?

Lauri Tähkä ja Elonkerjuu ilmoitti yllättäen hajoamisestaan kotisivuillaan maaliskuussa 2011. Yhtyeen solisti Lauri Tähkä eli Jarkko Suo kertoi päätöksestään muille jäsenille sähköpostiviestillä, joten myrskyn merkit olivat saman tien ilmassa. Kotisivuilla todettiin tuolloin, että päätös oli yksinomaan Laurin ja myöhemmin osa Elonkerjuun jäsenistä kritisoi Laurin toimintaa mediassa.

Nyt Elonkerjuu on kuitenkin päättänyt jatkaa ilman Lauri Tähkää ja uuden levysopimuksen myötä bändillä on haussa uusi laulaja. MTV3.fin Viihdeuutiset tapasi Elonkerjuun kitaristi Simo Rallin ja rumpali Lenni Paarman torstaina. Vaikka Elonkerjuu toivookin Laurille ja hänen soolouralleen pelkkää hyvää, huokuu miehistä haastattelun aikana, että jotain on hampaankoloon kenties jäänyt? Ralli toteaakin, etteivät Elonkerjuun jäsenet ole enää olleet missään tekemisissä Tähkän kanssa.

– Ollaan annettu Laurille ihan työrauha ja hänkin on näköjään antanut meille. Silloinkin kun tehtiin hommia yhdessä, niin ei me silloinkaan bändin lomataukojen aikana oltu yhteyksissä. On se eläminen kiertueella niin tiivistä, että tekee mieli olla erossa kun on taukoa, Simo Ralli toteaa.

Oli taustalla sitten piilotettua katkeruutta tai ei, eivät Elonkerjuun jäsenet ainakaan loanheittoon lähde. Ralli toivottaakin Laurille vilpittömästi hyvää soolouraa.

– Ei voi kun toivoo kaverille tsemppiä, myös Paarma toteaa vieressä vaitonaisena.

Miehet eivät kuitenkaan ole aktiivisesti perehtyneet Elonkerjuun entisen solistin uuteen soolomateriaaliin.

– Pari sinkkubiisiä oon kuullut, ei niistä oo oikein voinut välttyä kun jostain tuutista on aina tipahrellu, Paarma muotoilee nauraen.

– Kyllä Jarkko on hyvä biisintekijä, ei siinä mitään, Ralli toteaa.

Elonkerjuun miehiä tuskin tullaan kuitenkaan näkemään Lauri Tähkän keikkayleisössä.

– Täytyy sanoa, että ei kyllä kiinnosta mennä kattoon Laurin keikkaa, Ralli tuumaa.

– Mutta ei tässä mitään katkeruutta ole, Lenni toppuuttelee vieressä.

– Kunhan nyt keskitytään omaan bändiin tällä hetkellä, ei tässä ole muutenkaan kerinnyt keikoilla käydä, Ralli jatkaa.

Elonkerjuun alkuperäiset jäsenet, Simo Ralli, Lenni Paarma, Johanna Koivu sekä Antero Naali ovat solmineet levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat