Klamydian Vesku Jokinen julkaisi koskettavan kirjoituksen edesmenneestä ystävästään Antero Naalista: "En unohda"

Elonkerjuu-yhtyeen basisti Antero Naali kuoli 29. joulukuuta. Hän soitti myös Vesku Jokinen & Sundin pojat -yhtyeessä.

Elonkerjuu-yhtyeen basistin Antero Naalin, eli Marko Anttilan, kerrotaan kuolleen 29. joulukuuta. Sekä Elonkerjuu että hänen toinen yhtyeensä Vesku Jokinen & Sundin pojat ovat jakaneet suru-uutisen Facebookissa 30. joulukuuta. 

Vesku Jokinen on tuttu myös Klamydia-bändistä. Hän jakoi koskettavan kirjoituksen Instagramissa 30. joulukuuta ystävänsä muistolle. Hän aloitti kirjoituksensa sanoituksilla. 

”En enää usko, enkä toivo
Voin vain rakastaa
Muistoasi upeaa jonka jätit maailmaan
Kaunis mieli, suuri sydän
Naurua iloista
Kylvit ympärillesi,
Olit herkin kaikista”

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jokinen kirjoitti, että kaikki tapahtui nopeasti. 

– Siitä ei ole kauaa, kun vielä nauraa räkätettiin taas jollekin ääliömäiselle vitsille, ja nyt olet poissa. Jäi vain suunnaton ikävä positiivisuuttasi, iloasi ja herkkyyttäsi. Sinua. Joulusi oli viimeinen, vaikka olisin toivonut niitä sinulle vielä roppakaupalla. Tarinoita riittäisi, mutta kätken ne hellästi sydämeeni. Oli suuri kunnia tuntea sinut, soittaa kanssasi ja olla ystäväsi. Hyvää taivasmatkaa, Ana. En unohda, Jokinen päätti kirjoituksensa. 

Naali oli yksi Elonkerjuu-yhtyeen neljästä jäsenestä. Muut nykyiset jäsenet ovat solisti Osku Ketola, kitaristi Simo Ralli ja rumpali Lenni Paarma.

Elonkerjuu-yhtye toimi vuoteen 2011 asti nimellä Lauri Tähkä & Elonkerjuu, ja tuolloin nykyään soolouraa tekevä Lauri Tähkä  oli siinä mukana.

Lue myös:

    Uusimmat