Elonkerjuu-yhtye kertoo basistinsa Antero Naalin menehtymisestä Facebook-sivullaan. 

Elonkerjuu-yhtyeen basistina tunnettu Antero Naali, eli Marko Anttila, on kuollut. Yhtye julkaisi suru-uutisen Facebook-sivullaan 30. joulukuuta. Hän menehtyi julkaisun mukaan 29. joulukuuta nopeasti edenneeseen sairauteen.

– Meille kaikille on järkytys, kuinka nopeasti asiat ovat edenneet. Vielä lokakuussa Ana oli soittorivissä. Sorsanpesän keikka Seinäjoella jäi ikävä kyllä viimeiseksi. Tätä ei meinaa käsittää todeksi, julkaisussa sanotaan. 

– Vuosikymmenet olemme yhdessä soittaneet ja elämää kokeneet. Aivan liian aikaisin mies otettiin elämästämme. Liian monta naurua, laulua ja tarinaa jäi näkemättä ja kokematta, julkaisu jatkuu. 

 

Julkaisun mukaan Naalin hyväntuulisuus ja hymy tarttui jokaiseen katsojaan ja kuulijaan.

– Antero antoi aina kaikkensa. Marko oli soittaja isoolla ässällä, pedantti, joka rakasti musiikkia, soittamista ja esiintymistä. Jos Antero hurmasi lavalla, oli hän myös asioita pohdiskeleva ja hiljainen mies. Ana ei koskaan valittanut mistään, eikä sietänyt turhaa nuputtamista - olosuhteet on ne, mitä on. Ei liikaa suklaata, julkaisussa kirjoitetaan. 

– Tuhansia tarinoita olisi kerrottavana. Nyt kuitenkin suremme. Kiitos rakas Napakettu, kiitos kaikista yhteisistä vuosista, yhtye päättää kirjotuksensa. 

Elonkerjuu-yhtye toimi vuoteen 2011 asti nimellä Lauri Tähkä & Elonkerjuu, ja tuolloin nykyään soolouraa tekevä Lauri Tähkä  oli siinä mukana.

Yhtyeen nykyisiin jäseniin kuuluvat solisti Osku Ketola, kitaristi Simo Ralli ja rumpali Lenni Paarma.

Lue myös:

    Uusimmat