Näin hulppeasti asuu miljonääri Rupert Murdoch – nelikerroksinen kattohuoneisto!

Miljardööri Rupert Murdochin uusi, liki tuhannen neliömetrin kokoinen koti ei ole vaatimattomimmasta päästä.

Hiljattain vaimostaan eronnut mediamoguli Rupert Murdoch on ostamassa itselleen hulppeaa kattohuoneistoa New Yorkissa sijaitsevasta 60-kerroksisesta One Madison -rakennuksesta. Luksushuoneiston kerrotaan verottavan Murdochin pankkitiliä liki 42 miljoonalla eurolla.

Viime vuonna Bel Airista viinitilan 21 miljoonalla eurolla ostaneen Murdochin uusi poikamieskämppä koostuu kahdesta, toistaiseksi erillisestä huoneistosta, jotka ovat helposti yhdistettävissä toisiinsa. Yhteensä luksushuoneistossa on neljä kerrosta ja reilut 940 neliömetriä. Huoneistossa on viisi makuuhuonetta sekä viisi kylpyhuonetta ja yksi erillinen wc. 82-vuotiaan Murdochin ei suinkaan tarvitse kiivetä portaita päästäkseen kerroksesta toiseen, vaan huoneistossa on myös hissi. Miljoonia maksanut asunto ei ole aivan priimakunnossa, joten miljardööri pääsee kaiken lisäksi remontoimaan sen mieleisekseen.

Myös huippumalli Gisele Bündchen ja hänen aviomiehensa Tom Brady ostivat hiljattain One Madison -rakennuksesta 10 miljoonan euron asunnon.

Murdoch pääsi marraskuussa sopimukseen avioeronsa yksityiskohdista ex-vaimonsa Wendi Deng Murdochin kanssa. 13 vuotta mediamogulin kanssa naimisissa ollut ex-vaimo sai muun muassa pitää Fifth Avenuella sijaitsevan kattohuoneiston, jonka pari osti 32 miljoonalla eurolla vuonna 2005.


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat