Mainos

Näin feikkaat itsellesi litteän vatsan! Malli paljasti, miten Instagram-kuvissa huijataan

Sosiaalisen median täydellisillä otoksilla ei ole todellisuuden kanssa mitään tekemistä!

Pluskokoinen malli Iskra Lawrence puhuu kehopositiivisuuden puolesta. Hän saa jatkuvasti kysymyksiä kuvistaan, poseeraamisesta ja kauneudesta. Kysymysten inspiroimana Lawerence päätti julkaista videon, jolla neuvoo ihmisiä poseeraamaan kuvissaan.

– Ole supertietoinen siitä, mitä kulissien takana tapahtuu, kun katsot täydellisiä kuvia. Kaikki ei ole todellista, mutta sinä olet. Ja sinuna oleminen on tarpeeksi, Lawrence varoittaa.

Otoksilla ei ole todellisuuden kanssa mitään tekemistä, sillä harva seisoo ryhdikkäänä tai lantio sivuun heilautettuna 24 tuntia vuorokaudessa.

– Kaikki on illuusiota!

Lawrencen poseerausvinkit

Selaa kuvia nuolilla. Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

Mallin reisien välissä ei välttämättä ole rakoa – sen voi luoda työntämällä lantion taakse ja nousemalla varpailleen sen jälkeen.

Käsivarret eivät välttämättä ole kapeat – kaikki kuvan etualalla näyttää suuremmalta, joten malleilla on tapana kääntää kyynärpäänsä taakse, pois etualalta.

Leuka ei ole täydellinen – kun painaa kielen kitalakea vasten, leuan muoto muuttuu.

Takamus ei olekaan täydellinen – sen voi huijata suuremmaksi seisomalla tasajaloin ja keikauttamalla lantion sitten sivuun. Laske painosi toisen jalan varaan ja työnnä lantio ulos. Takapuolen voi kääntää kohti linssiä lantiota kiertämällä, kun seisoo sivuttain kameraan. Näin takapuoli vaikuttaa suuremmalta.

Selkä ei olekaan täydellisen sileä – kun seisoo suorassa, iho silottuu!

Vatsalihakset eivät välttämättä ole kovat – vatsan alueen voi silottaa, kun ei lysähdä tuoliin, vaan nostaa rintakehäänsä ylös ja nojaa tuolissa sivuun, esimerkiksi vain toiseen käsinojaan.

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.